εφημερίδα Chillinnews διοργανώνει το Chania Beach Party 2015, την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015 στις 18:00 σε ιδιόκτητο χώρο δίπλα στη παραλία ΑΠΤΕΡΑ Χανίων.

Λαμβάνοντας υπ’όψη τις αντιδράσεις φορέων και οικολογικών οργανώσεων επιλέξαμε να μεταφέρουμε το ChaniaBeachPartyσε ένα χώρο που αποτελεί ιδιωτική περιουσία, όπου δεν καταπατούμε την παραλία με την τοποθέτηση εξέδρας ή άλλων αντικειμένων, προστατεύοντας το περιβάλλον χωρίς το partyνα χάνει την ταυτότητα του, να βρίσκεται δηλαδή δίπλα στη θάλασσα.

Έχουμε προβεί σε όλες τις σχετικές εκείνες ενέργειες που απαιτούνται ώστε να μπορέσουν οι επισκέπτες του νησιού για ακόμα μια φορά να διασκεδάσουν στο γεγονός που αποτελεί την κορύφωση των καλοκαιρινών εκδηλώσεων στο νησί.


Ευελπιστούμε με τις παραπάνω ενέργειες να διαφυλάξουμε την ασφαλή διοργάνωση του ChaniaBeachPartyκαι να δώσουμε για μια ακόμα χρονιά κέφι και διασκέδαση σε όλους τους επισκέπτες του νησιού.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας στο fb: ChaniaBeachPartyOfficialή την ιστοσελίδα μας www.chaniabeachparty.com.


CBP 2014 - UNEDITED SCENE 4


Χάρτης της διαδρομής για το CHANIA BEACH PARTY από τα Χανιά