Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου από 4000 clubbers θα υποκλιθούν στο μεγαλείο του Γερμανού θρύλου της techno: O Sven Vath, ο πρωτοπόρος της ηλεκτρονικής σκηνής και ιδρυτής της Cocoon Records, όπως και των ομόνυμων διαχρονικών parties που έδωσαν στην Ίμπιζα ένα κομμάτι της αξεπέραστης χορευτικής αίγλης της, επιστρέφει στην Ελλάδα για να παρασύρει εκστατικά το κοινό όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Τα decks θα έχει προετοιμάσει για εκείνον το απόλυτο θηλυκό της techno και tech house, η star που ακούει στο όνομα Nina Kraviz. Η πιο φημισμένη Ρωσίδα DJ και παραγωγός που λατρεύεται από το κοινό παγκοσμίως έχει δημιουργήσει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με τους αμέτρητους Έλληνες fans, τους οποίους ικανοποιεί μουσικά αλλά και με την ιδιαίτερη παρουσία της σε κάθε τους συνάντηση.


Λίγα λόγια το Blend Techniques 

Το πρώτο Blend Techniques έλαβε χώρα στις 15 Σεπτεμβρίου 2012 με guests τους Richie Hawtin, Barem και Matador. Η συνέχεια έγινε με το Blend Techniques 02 στις 21 Σεπτεμβρίου 2013, ένα 12ωρο Sold Out πάρτι με καλεσμένους τους Sven Vath, Luciano και tINI. 

To Techniques 03 τον Απρίλιο του 2014 άφησε εποχή χάρη στους Marco Carola, Loco Dice και Guti, ενώ το Techniques 04 στις 14 Σεπτεμβρίου 2014 και headliners τους Fabio Florido, Gaiser, Matador, Dubfire και φυσικά τον Master of Universe, Richie Hawtin ανέβασε τον πήχη σε πρωτόγνωρα για τα ελληνικά δεδομένα ύψη.