Μετά την πρώτη διοργάνωση του 2013 και το περσινό μεγάλο τριήμερο στην παραλία της Χαβούλης, το Reborn έρχεται και φέτος για να παρουσιάσει κάποιους από τους μεγαλύτερους DJs της σύγχρονης Ελληνικής dance - και όχι μόνο - μουσικής σκηνής, παρουσιάζοντας μια απόλυτη μουσικοχορευτική εμπειρία για τους ντόπιους και του επισκέπτες του νησιού, ακριβώς στην καρδιά του καλοκαιριού.


Tοποθεσία: Φέτος το φεστιβάλ αλλάζει τοποθεσία και διεξάγεται στο μεγαλύτερο venue του νησιού, το Kinky club, μόλις 3 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Μύρινα, παρέχοντας ένα δυνατό sounsystem, private χώρους, 2 bars και μεγάλο πάρκινγκ. 

Εισιτήρια: Σύντομα θα ανακοινωθεί η προπώληση των εισητηρίων και οι τιμές τους, οι οποίες θα συμβαδίζουν με τις συγκυρίες της εποχής και θα είναι προσιτές για όλους.


Line up: Και φέτος το Reborn σε συνεργασία με την Movement recordings φιλοξενεί κάποιους από τους κυριότερους εκφραστές της Ελληνικής dance σκηνής, ενώ παράλληλα κάνει ένα βήμα παραπάνω παρουσιάζοντας το πρώτο του international act, τον Navid Mehr από το Τορόντο του Καναδά. 

Αναλυτικά: 
Navid Mehr (Canada, Sudbeat, Movement) 
Adrianos Papadeas (Wet, Swift) 
G.Pal (Swift, Tronic) 
Tash (Movement) 
Paul Anthonee (Lapsus, Extreme radio) 
Jorgio Kioris (Bloque, Replug) 
Dino Grand (Planetworks, Dancepush) 
Paris76 (Emerald & Doreen, Beatz 4 Freakz) 
Undertone vs George Trek (c.Quence, Tokyo bar) 
Mike T (Reborn, Movement) 
Stergios Sigma (Reborn, Movement) 
Ron vs. Pojon (Insonitus, Occulta) 
Fergas 
Savvas Stefanidis