Είναι 30ρης, σέξι, κοσμογυρισμένος και μέσα από το "low profile" του αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στο γυναικείο φύλο αφού όπως συζητιέται στους κοριτσίστικους κύκλους της Πάτρας έχει τον τρόπο να φέρνει... αναστάτωση.

Όπως μαθαίνουμε δε, δηλώνει μονογαμικός και το μεράκι του είναι η τέχνη του έρωτα με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό. Ο λόγος για γνωστό Πατρινό ο οποίος τις τελευταίες ημέρες κάνει τις διακοπές του στις ακτές της Δυτικής Ελλάδας και συγκεκριμένα της Ναυπάκτου απολαμβάνοντας τον ήλιο και τις ακτές της περιοχής.

Μόνο που οι παραλίες και οι ξαπλώστρες δεν θα έλεγε κανείς πως είναι το στέκι του. Αντίθετα που τον χάνεις που τον βρίσκεις είναι στο ξενοδοχείο που έχει νοικιάσει και κλεισμένος με τις ώρες στο δωμάτιο του επιδίδεται σε ερωτικά παιχνίδια με την σύντροφο του μέχρι να δύσει ο ήλιος.

Πολλοί παραθεριστές μάλιστα έχουν χάσει τον ύπνο τους καθώς το παθιασμένο ζευγάρι δεν γνωρίζει από ώρες κοινής ησυχίας αναστατώνοτας τους διπλανούς του με... κραυγές μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ακολουθούν λίγες ώρες ξεκούρασης και μετά πάλι από την αρχή.

Είπαμε πως ο εν λόγω Πατρινός το κατέχει το... επάγγελμα και με το παραπάνω.

Και στο κάτω κάτω αν δεν το χαρεί τώρα στις διακοπές του τότε πότε θα το κάνει;