Σεξ στην παραλία και μάλιστα σε δημόσια θέα, έκανε σύμφωνα με πληροφορίες ένα νεαρό ζευγάρι, με αποτέλεσμα να ξεσηκώσει τις αντιδράσεις ορισμένων λουόμενων που βρίσκονταν εκείνη την ώρα, κοντά στο σημείο.

Το περιστατικό έγινε σε απόμερη πλευρά της παραλίας των Τσουκαλείκων, λίγο πριν τα Καμίνια, μπροστά από σπίτια που υπάρχουν στην περιοχή. Στο συγκεκριμένο σημείο της παραλίας δεν μαζεύεται ποτέ τόσος κόσμος, αλλά συχνάζουν αρκετές οικογένειες της γύρω περιοχής που κάνουν μπάνιο με τα παιδάκια τους.

Την ώρα που το νεαρό ζευγάρι ξεκίνησε να κάνει τα… δικά του οι περισσότερες από τις οικογένειες που ήταν εκεί είχαν φύγει. 

Όχι όμως όλες. Υπήρχαν δύο – τρεις ακόμα οικογένειες που είχαν απομείνει οι οποίες από ένα σημείο και μετά αναγκάστηκαν να βλέπουν τις περιπτύξεις του ζευγαριού, καθώς λόγω και της μικρής παραλίας δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά.

Από ένα σημείο και μετά το ζευγάρι έμοιαζε να είναι ασυγκράτητο σε τέτοιο βαθμό που με τον τρόπο του, έχοντας σχεδόν βγάλει τα πάντα ανάγκασε τις οικογένειες να φύγουν από την παραλία, αντιδρώντας και μουρμουρίζοντας τους φεύγοντας ότι θα έπρεπε να ντρέπονται γιατί τους έβλεπαν μικρά παιδιά.

Το ζευγάρι δεν πτοήθηκε από τις αντιδράσεις αυτές και μη δίνοντας σημασία συνέχισε κανονικά την… δουλειά του. Έφυγε μόνο μετά από 30 με 45 λεπτά όταν πλέον είχε νυχτώσει για τα καλά.

Το όλο περιστατικό, πάντως, σχολιάστηκε δυσμενώς από τους κατοίκους της γύρω περιοχής, λέγοντας ότι το θράσος κάποιων νεαρών παιδιών δεν έχει όρια. Όμως εδώ που τα λέμε ο έρωτας για τους νέους έτσι είναι, σαν την θάλασσα.

Όταν συμβαίνει δεν υπολογίζει τίποτα...