Ο Γιώργος Πασχαλίδης, ο βραβευμένος Έλληνας ερευνητής που ανακάλυψε τις τρεις διαφορετικές λειτουργίες του ανθρώπινου εγκεφάλου και ανέπτυξε το Μοντέλο των Τριών Τύπων Προσωπικότητας «Tri-Anthropo-Type Paschalidis Model», θα βρίσκεται στην Πάτρα τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015. Στις 16:00 θα δώσει συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ1 Πάτρας 105.3fm στον δημοσιογράφο Απόστολο Βουλδή και μετά τη συνέντευξη θα βρίσκεται στο Ξενοδοχείο Αστήρ όπου θα μας αναλύσει την ανακάλυψή του και το πλούσιο συγγραφικό του έργο. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν προσωπικά μαζί του, να μάθουν το Τύπο προσωπικότητας στον οποίο ανήκουν και το πως μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη νέα αυτή γνώση ώστε να έχουν υγεία, ευτυχία και επιτυχία στη ζωή τους.
Το Μοντέλο Tri-anthropo-type Paschalidis βρίσκει εφαρμογή σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας και έχει παρουσιαστεί σε πολλά διεθνή επιστημονικά συνέδρια ιατρικής, νευροεπιστημών, βιολογικής και γενετικής ψυχιατρικής, αεροδιαστημικής, εκπαίδευσης, επιχειρηματικότητας, αθλητισμού κ.α. Έχει δημοσιευθεί σε δύο επιστημονικά περιοδικά, στο Literacy Information and Computer Education Journal (LICEJ) τον Σεπτέμβριο του 2014 και στο International Journal for Cross-Disciplinary Subjects in Education (IJCDSE) τον Μάρτιο του 2015, καθώς επίσης και στην Παγκόσμια Βιβλιοθήκη Εκπαίδευσης Έρευνας και Καινοτομίας (IATED) το Νοέμβριο του 2012. Ο Γιώργος Πασχαλίδης έχει δεχτεί πολλές διακρίσεις και βραβεύσεις για την ανακάλυψή του, όπως το ΙΧ Διεθνές Βραβείο "Giuseppe Sciacca" 2010 (Pontificia Universita Urbaniana) καθώς και τη διάκριση από τον Όμιλο για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.
Το έργο του Γιώργου Πασχαλίδη προσφέρει στην ανθρωπότητα τη δυνατότητα για αυτογνωσία και ετερογνωσία που οδηγούν στην ψυχική και σωματική υγεία και τελικά στην ευτυχία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Γιώργου Πασχαλίδη www.georgepashalidis.com και για ραντεβού επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6980140140 & 6944634272. Είσοδος ελεύθερη.