Οικονομική κρίση, μνημόνια, άγχος, στεναχώρια, πίεση, καταθλιπτικές, ειδήσεις που ώρες ώρες δημιουργούν την αίσθηση ότι έχουμε φθάσει στο πάτο. Πόσες φορές όλοι μας δεν έχουμε βρεθεί στην κατάσταση του τύπου “Θα τα βροντήξω όλα κάτω και θα φύγω;” , όπως λέει και το γνωστό άσμα. Πού να πας όμως; Χρήματα δεν υπάρχουν για δείγμα κι αν υπάρχουν διοχετεύονται για την υποτιθέμενη σωτηρία του κράτους…

Όμως οι λύσεις πολλές φορές είναι δίπλα μας και δεν τις βλέπουμε!

Η επαφή με τη φύση είναι λυτρωτική! Μία μικρή βόλτα αρκεί να ξεθολώσει το μυαλό, να αισθανθεί κάποιος πολύ καλύτερα και να πάρει τα πάνω του! Ευτυχώς στα προάστια της πόλης μας βρίσκονται κρυμμένοι μικροί παράδεισοι που μας περιμένουν για να μας προσφέρουν ηρεμία και αγαλλίαση. Δέντρα, λουλούδια, πουλιά, τρεχούμενα νερά… Ένα απολαυστικό πακέτο που μπορεί να το δει κάποιος με το ποδήλατό του, το αυτοκίνητο ή ακόμα πιο οικονομικά με τα πόδια. Συνίσταται για όλες τις εποχές με αποκορύφωμα την άνοιξη όπου τα τοπία είναι μαγευτικά μιας και η φύση είναι στο αποκορύφωμά της.

Οι μικρές χαρές της ζωής είναι κοντά μας και αξίζει να τις ανακαλύψουμε. Κι αν έχετε ακόμα ενδοιασμούς δείτε τις φωτογραφίες και θα πεισθείτε απόλυτα.

Γιατί η θεωρία χρειάζεται και πράξη…


Γηροκομειό


Δασύλλιο


Περιβόλα


Μαυρομανδήλα


Achaia Clauss


Κρήνη


Κουκούλι


Εγλυκάδα


Πλαζ

- Οι φωτογραφίες είναι του Στράτου Σαραντέα για το patrasevents.gr

Βρείτε και άλλα ενδιαφέροντα θέματα για την Πάτρα ξεφυλλίζοντας το P.E. Magazine!