Ο Ρουμάνος φωτογράφος και σκηνοθέτης Horia Manolache φωτογράφισε ανθρώπους σαν καρέκλες.Είπε για το πώς σκέφτηκε αυτό πρωτότυπο και κάπως περίεργο πρότζεκτ του:

«Αυτό είναι το πρότζεκτ μου όπου οι καρέκλες απεικονίζονται σαν άνθρωποι. Το 2013 βρήκα κατά τύχη μια ταπέτσαρια στο Σαν Φρανσίσκο. Είχα πάει να κάνω ένα πορτρέτο με τον ιδιοκτήτη του χώρου. Είδα αυτή τη λευκή καρέκλα που είχε σπασμένο χερούλι και σκέφτηκα ότι λέει μια ιστορία και ότι θα ήταν ενδιαφέρον να την δείξω σαν έναν άνθρωπο. Ένα χρόνο μετά άρχισα να δουλεύω γι’ αυτό το πρότζεκτ.

Φωτογραφίζω καρέκλες που για μένα έχουν να πουν κάτι. Μπορεί να είναι περήφανες, κομψές ή παιδικές ή απλά να τους λείπει κάτι. Το πιο δύσκολο πράγμα για μένα ήταν να βρω τους ανθρώπους και τα ρούχα αλλά κάπως κάθε φορά ο κόσμος που έβρισκα ταίριαζε με την εικόνα των καρεκλών που είχα στο μυαλό μου. Για μένα η φωτογραφία είναι ένας τρόπος να πειραματίζομαι και να μεταμορφώνω αντικείμενα και ανθρώπους. Καμιά φορά δεν ψάχνω κάποιο λόγο για τα πρότζεκτ μου, είναι ένας τρόπος να κάνω πραγματικότητα την φαντασία μου για να προχωρήσω μπροστά».