Μεγάλη χαρά έχει σκορπίσει στα άτομα ΑμεΑ της Ναυπακτίας η είδηση της ολοκλήρωσης της τοποθέτησης της ειδικής καρέκλας Seatrac, στην παραλία της Ψάνης, κάτω από το κάστρο της Ναυπάκτου.

Εδώ και ορισμένες ημέρες που το ειδικό μηχάνημα έχει τοποθετηθεί, αρκετά άτομα ΑμεΑ της περιοχής έχουν σπεύσει στην συγκεκριμένη παραλία για να κάνουν το μπάνιο τους και να χαρούν όπως όλοι τις ομορφιές της θάλασσας, παίρνοντας λίγη δροσιά.

Αυτό που μένει να δούμε είναι το πότε θα μπει το μηχάνημα αυτές σε κάποιες παραλίες της Αχαΐας ήταν να μπει, χωρίς όμως το όλο θέμα να έχει προχωρήσει.
Θυμίζουμε ότι καμία παραλία της ανατολικής Αχαΐας δεν έχει το ειδικό αυτό μηχάνημα, παρά τα όσα είχαν ακουστεί για την παραλία της Ακράτας ή της Άκολης.

Στην Δυτική Αχαΐα υπάρχει στα Βραχνέικα (αν και είχε τοποθετηθεί λάθος), ενώ είναι να μπει και στην παραλία του Κάτω Αλισσού. Μέχρι στιγμής πάντως έχει μπει στην παραλία του Αγίου Βασιλείου και εκεί πηγαίνουν αρκετοί Πατρινοί ΑμεΑ για να κάνουν το μπάνιο τους.

Υπάρχει όμως καθυστέρηση στο όλο ζήτημα. Πάντως ο Γεράσιμος Φεσσιάν που έχει ποστάρει στο facebook τις παρακάτω φωτογραφίες από την Ψάνη, παίρνοντας δεκάδες likes αναφέρει τα εξής:

«Στην παραλία Ψανή ακριβώς κάτω απο το κάστρο της Ναυπάκτου. Μπράβο για την καταπληκτική δουλειά στην Tobea. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ολοκλήρωση της προσπάθειας στο Λιμενικό Ταμείο Ναυπάκτου».