Το σκυλί και το κορίτσι...

Το «the tropical dog» είναι ένα πολύ διαφορετικό blog από αυτά που έχουμε συνηθίσει να δημιουργούνται από νέα κορίτσια.

Δεν έχει να κάνει με μόδα, ρούχα και κοσμήματα... Έχει να κάνει με τα ταξίδια και τις εμπειρίες της Μαρίας και της Shark!

Είναι 29 χρονόν και ζει στην Γαλλία. Αυτές τις μέρες βρίσκεται στην περιοχή μας και πιο συγκεκριμένα στην Zήρια από όπου κατάγεται η μητέρα της.

Έχει τελειώσει τη Γαλλική Φιλολογία στη Γαλλία και έχει πολλούς φίλους - αναγνώστες που μέσα από το blog της απολαμβάνει να επικοινωνεί μαζί τους.


Η 29χρονη πριν λίγες μέρες έγραψε και δύο κείμενα για το χωριό της, δηλαδή τη Ζήρια προκαλώντας μέχρι και το ενδιαφέρον των Γάλλων φίλων της για αυτό το όμορφο μέρος.

Όπως ανέφερε στο patrasevents.gr: «Έχω πει όσο είμαι εδώ να ανεβάζω ένα κείμενο για τη Ζήρια κάθε Πέμπτη. Ευτυχώς έχω αυτοκίνητο και φτάνω μέχρι Παναγοπούλα. Πάντα μου άρεσαν τα ταξίδια και μου αρέσει να ταξιδεύω μόνη μου. Πέρασα 6 μήνες στην Αμερική και τα τελευταία δύο χρόνια βρήκα μια δουλειά στον Άγιο Μαυρίκιο στον Ινδικό Ωκεανό. Εκεί πήρα το σκυλάκι μου, το οποίο το παίρνω πάντα μαζί μου. Μάλιστα, επειδή είναι μεγάλο το βάζουμε με τις αποσκευές στο αεροπλάνο».

Θέλει να μοιραστεί τα ταξίδια της και μέχρι να βρει μια δουλειά στο εξωτερικό ενημερώνει αρκετά συχνά το blog της thetropicaldog.com ή το instagram της @thetropicaldog με φωτογραφίες και ιστορίες από όλο τον κόσμο.


Το σχέδιο της Μαρίας και της Shark είναι να ερευνήσουν τον κόσμο...

Εμείς θα διαβάζουμε γι' αυτήν και θα μαθαίνουμε νέα της, γιατί από τα ταξίδια, έστω και κάποιου τρίτου προσώπου, έχουμε πάντα κάτι νέο να μάθουμε.

Θέλει αρετή και τόλμη να γυρίζεις μόνος, με «όπλο» την λαχτάρα σου για περιπέτειες.

Εμείς το θαυμάζουμε και το επικροτούμε!