Φάτε μάτια, ψάρια στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.  Μία γυναίκα μεταξύ 35 και 40 έχει κάνει τον ανδρικό πληθυσμό της γειτονιάς να ζεσταίνεται ακόμα περισσότερο, ανεβάζοντας του την αδρεναλίνη στα ύψη, σε συνθήκες καύσωνα.

Η γυναίκα που έχει μία αρκετά καλλίγραμμη σιλουέτα, με πλούσια τα ελέη, αρέσκεται στο να κάνει βόλτες στο μπαλκόνι της τόπλες, με αποτέλεσμα τα μάτια των ανδρών που ζουν σε κοντινά διαμερίσματα με αυτή, να πετάγονται έξω.

Στην αρχή η όμορφη γυναίκα έβγαινε στην μεγάλη βεράντα που διαθέτει το διαμέρισμα της γυμνόστηθη για να απλώσει την πετσέτα της όταν επέστρεφε από το μπάνιο. Στη συνέχεια ξεκίνησε να βγαίνει στο μπαλκόνι για να ποτίσει τα λουλούδια και τις γλάστρες της.

Μετά και αφού προφανώς κατάλαβε ότι οι έξοδοι της στο μπαλκόνι της είχαν "πέραση" στα απέναντι μπαλκόνια, δεν δίστασε να βγαίνει εκεί, για να κάνει ηλιοθεραπεία, ξαπλωμένη στην ξαπλώστρα που έχει εκεί χωρίς βέβαια να φορά το πάνω μέρος του σουτιέν της.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, τώρα με τον καύσωνα και την θερμοκρασία να ξεπερνά τους 35 βαθμούς κελσίου, ποιον την πιάνει. Κάθε τόσο βγαίνει στο μπαλκόνι της γυμνόστηθη και μερικές φορές βρεγμένη, ενώ πάλι καλά τουλάχιστον φορά το κάτω μέρος του εσώρουχου της.

Όσο για το όταν είναι μέσα στο διαμέρισμα της, δεν το συζητάμε. Τόπλες κυκλοφορεί, τόπλες κοιμάται, έχοντας ολάνοικτες τις πόρτες. Προφανώς για να μπαίνει ο αέρας...