Σε ανακοίνωση του το Τμήμα της Πάτρας του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, «Φλόγα» τονίζει τα εξής: «Το Τμήμα Πάτρας του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του π. Ανδρέα Ριζογιάννη και πατέρα του μέλους του Συλλόγου μας Μαρίνας Ριζογιάννη. Η απώλειά του αφήνει πίσω του ένα μεγάλο κενό αλλά το έργο του θα τον κρατά πάντα ζωντανό στις μνήμες και στις καρδιές των ανθρώπων.

Επίσης ο Σύλλογός μας, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τους συγγενείς και φίλους της οικογένειας, οι οποίοι θέλοντας να τιμήσουν την μνήμην του π. Ανδρέα Ριζογιάννη αντί στεφάνων κατέθεσαν χρηματικό ποσό στο σύλλογο μας. Συγκεκριμένα ευχαριστεί τους: Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου και Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ), Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Συντακτών, Αικατερίνη Μυλωνά, Πηνελόπη Μυλωνά, οικογένεια Μαρίας και Γεωργίου Βαλανίδη , Νατάσα Τραγουστή & Κυριάκο Κορτέση , το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής τον Παναγιώτη Πλώτα & την Αικατερίνη Μανώλη, Οικογένεια Ανδρέα Λούκα , Πρεσβυτέρα Λαμπρινή Χρήστου, Σοφία Βαλμά , Χαράλαμπο Μπονάνο , Κώστα Τσιρώνη , Κώστα Θεοδωρόπουλο , Βασιλική Μακρή, Παναγιώτη Καραμπούλη, Φιλομένη Ριζογιάννη, Μιχάλη Βασιλάκη, Ιωάννη Γούλα, Γιώργο & κ. Μαρία Δροσερού, Αθηνά Ουρανή, Οικογένεια Αθανασίου Χαλιμούρδα, Οικογένεια π. Αποστόλου Δημητροπούλου , Οικογένεια Αναστασίου Κτενοπούλου ,Τασία Παπαϊωάννου, Κων/να Παντελή, Κική Ζαφείρη και όλους όσους θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Ευχαριστούμε θερμά διότι η συμβολή σας είναι καθοριστική για τη στήριξη του πολύπλευρου έργου της «ΦΛΟΓΑΣ» (ξενώνας φιλοξενίας δίπλα στα παιδιατρικά τμήματα, ιατρικός εξοπλισμός νοσοκομειακών τμημάτων, μισθοδοσίες γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, νοσηλεία κατ΄ οίκον, ενίσχυση οικογενειών κ.α.). Στόχος μας να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή θεραπεία και διαβίωση στα παιδιά με καρκίνο. Όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε αναμμένη τη «ΦΛΟΓΑ» της ελπίδας για όλα τα παιδιά που βρίσκονται στο κρεβάτι κάποιου νοσηλευτικού ιδρύματος. «Φάρος» μας σε αυτό το ταξίδι της ζωής είναι το φωτεινό χαμόγελο των παιδιών. Και μην ξεχνάτε ποτέ ότι η Αγάπη δίνει Ζωή».