Υλικά:
1 φύλλο σφολιάτα,
1/2 κ. φράουλες κομμένες σε φέτες ή στην μέση(ανάλογα πόσο μικρές ή μεγάλες είναι),
λίγο βιτάμ,
ζάχαρη κρυσταλλική,
άχνη για το τέλος,
σαντιγύ για το σερβίρισμα.

Εκτέλεση:
Στρώνουμε την λαμαρίνα της κουζίνας μας με λαδόκολλα,ανοίγουμε απάνω το φύλλο σφολιάτας. Χαράζουμε γύρω γύρω το φύλλο χωρίς να φτάσουμε μέχρι κάτω!
Βάζουμε τις φέτες φράουλας σε όλο το φύλλο,πάνω από κάθε φράουλα λίγο βιτάμ,πασπαλίζουμε με ζάχαρη κρυσταλλική και ψήνουμε 30 λεπτά στους 180 ο .
Ετοιμάζουμε την σαντιγύ χτυπώντας 1 τενεκεδάκι παγωμένο μόρφατ με άχνη καλά,αφήνουμε να παγώσει στο ψυγείο.
Αφού κρυώσει λίγο η τάρτα μας την σερβίρουμε πασπαλίζοντας με άχνη ή με την σαντιγύ.