ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015

Ενορχηστρώσεις: ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Επιμέλεια: ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ 


Η Νατάσσα Μποφίλιου, μία από τις πιο αγαπημένες ερμηνεύτριες του κοινού, ύστερα από ένα χειμώνα αποχής από τις ζωντανές εμφανίσεις, συνεχίζει τη νέα πανελλαδική της περιοδεία.
Ο Θέμης Καραμουρατίδης κι ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, ισορροπώντας στις δυο πτυχές της προσωπικότητας της ερμηνεύτριας - την ευαισθησία και το πάθος, στήνουν ένα φωτεινό καλοκαιρινό πρόγραμμα που θα γυρίσει ολόκληρη την Ελλάδα, υπενθυμίζοντας στους αμέτρητους θαυμαστές της Νατάσσας Μποφίλιου για ποιό λόγο οι ζωντανές εμφανίσεις αποτελούν το πιο δυνατό της χαρτί. Αγαπημένα τραγούδια του ρεπερτορίου της πιο δυναμικής τριάδας της τελευταίας δεκαετίας, όπως το “Σ’ έχω βρει και σε χάνω”, το “Εν λευκώ”, το “Μέτρημα” κ.α., ύστερα από μία σειρά πειραματικών προσεγγίσεων, επιστρέφουν στις αρχικές τους ενορχηστρώσεις, προκειμένου να συναντήσουν την απλότητα μιας νέας αφετηρίας σε μία σειρά συλλεκτικών συναυλιών.
Στο πρόγραμμα έρχονται να προστεθούν σε πρώτη παρουσίαση τα τραγούδια από τις “Πρώτες Λέξεις”, τη νέα συνεργασία της Νατάσσας με τον Σωκράτη Μάλαμα, το Θέμη Καραμουρατίδη και τον Οδυσσέα Ιωάννου.


ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ:
25 ΙΟΥΛΙΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΑΥΛΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ
26 ΙΟΥΛΙΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΔΑ
30 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΑΜΟΣ, ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΑΘΕΟΣ ΣΑΜΟΥ
10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΛΗΜΝΟΣ, ΑΥΛΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΥΡΙΝΑΣ
12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ, ΘΕΑΤΡΟ ΦΛΟΚΑ
14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ
16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

 

Τιμές εισιτηρίων:
12€ (γενική είσοδος)
10€ (προπώληση, άνεργοι, πολύτεκνοι)