Όλα του κόσμου τα… καλά στα ΑΤΜ συμβαίνουν.

Μπορεί η χώρα να περνάει δραματικές καταστάσεις όλες αυτές τις μέρες από την στιγμή που οι τράπεζες έκλεισαν και οι πολίτες στριμώχνονταν σε καθημερινή βάση στα ΑΤΜ για να σηκώσουν 50 και 60 ευρώ, όμως για όλα υπάρχει μία ακτίνα φωτός, αρκεί βέβαια να έχεις την ψυχολογική κατάσταση για να την δεις.

Για παράδειγμα ένα νεαρό ζευγάρι Πατρινών, ένας άνδρας γύρω στα 30 και μία γυναίκα γύρω στα 27 με 28, γνωρίστηκε μέσω των ΑΤΜ. Το ζευγάρι που δηλώνει ερωτευμένο στο φιλικό του περιβάλλον, οφείλει την γνωριμία του, χάρη στην ταλαιπωρία που έχει υποστεί μετά το κλείσιμο των τραπεζών.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός άνδρας πήγαινε κάθε βράδυ, σχεδόν, από την πρώτη μέρα που έκλεισαν οι τράπεζες, σε συγκεκριμένο υποκατάστημα Εθνικής Τραπέζης, στο κέντρο της πόλης. Εκεί, συναντούσε κάθε βράδυ μία νεαρή όμορφη κοπέλα που έδειχνε να είναι ένας ευχάριστος και προσιτός τύπος ανθρώπου.  

Από ένα σημείο και μετά το νεαρό ζευγάρι γνωρίστηκε, πιάνοντας συζήτηση για την κατάσταση και τις πολιτικές εξελίξεις της χώρας. Για να μην τα πολυλογούμε λίγες μέρες μετά και αφού βρίσκονταν καθημερινά την ίδια ώρα στο συγκεκριμένο ΑΤΜ – από κάποια φάση και μετά όχι μόνο για να σηκώσουν χρήματα, αλλά για να συναντήσει ο ένας τον άλλον – ξεκίνησαν να βγαίνουν.

Τώρα είναι μαζί και στα… μέλια. Μάλιστα, οι φίλοι τους λένε με διάθεση χιούμορ, ότι αν τα πράγματα φτάσουν στο σημείο να… φάνε κουφέτα, το δώρο που θα τους κάνουν, θα είναι τι άλλο; Ένα 60 ευρώ βγαλμένο από το συγκεκριμένο ΑΤΜ όπου το ζευγάρι γνωρίστηκε...