Δεν είναι ένας, ούτε δύο, ούτε καν δέκα, είναι τριανταδύο τραγουδιστές και όλοι τους ενώνουν τις δυνάμεις και φωνές τους, για καλό σκοπό.

Την Τετάρτη 21 Μαρτίου οι: Πανταζόπουλος, Δαναός, Νικηφόρος, Θεοδόσης, Αναστασόπουλος, Καντάς, Κούφης, Σαμπρίνα, Πανίτσας, Σχοινάς, Τεντούρος, Τάσσιος, Στάμου, Φρύνη, Ευαγγέλου, Παράμερος, Ματσιούλας, Τσίλης, Κουρτούμη, Σκαλτσάς, Μαριανθους, Χαρίσης, Νιάχος, Α.Γαλάνης, Κουνάβης, Ερμής, Βούλγαρη, Καραλής, Μπαϊλά, Δίξυμος, Αδάμ και Ρίζου ενώνονται στο Villa Mercedes για μια βραδιά με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Η είσοδος στο club είναι ελεύθερη ενώ στον εσωτερικό χώρο θα υπάρχει ένας ειδικός κουμπαράς στον οποίο θα συγκεντρωθούν τα χρήματα για την κάλυψη των αναγκών του ιδρύματος «Κιβωτός Της Αγάπης»!

Θα είναι ένα μοναδικο πρόγραμμα το οποίο δεν έχει ξαναγίνει στην Πάτρα και αναμένεται να γίνει «χαμός». Οι τραγουδιστές με όλη τους την καρδιά και αφιλοκερδώς δέχτηκαν την πρόταση των διοργανωτών και αύριο στις 20:00 θα συγκεντρωθούν στο Villa Mercentes για να διασκεδάσουν τον κόσμο και να περάσουν καλά μαζί τους!

Η «κιβωτός» της Αγάπης εδώ και πολλά χρονιά στέκεται δίπλα στους ανθρώπους και στις οικογένειες τους που εχουν ανάγκη και αυτή την στιγμή φιλοξενεί 65 περίπου τρόφιμους οι οποίοι μας έχουν ανάγκη!

Εγώ θα είμαι εκεί! Εσείς θα λείπετε?

Ακούστε εδώ το ραδιοφωνικό σπότ