Ο πολυχώρος ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και πιο άρτια οργανωμένες μονάδες στο χώρο της οργάνωσης εκδηλώσεων και δεξιώσεων υψηλού επιπέδου. Σε μια καταπληκτική τοποθεσία στις πλαγιές του Μιντιλογλίου, με θέα τον Πατραϊκό, σας περιμένουμε για να φιλοξενήσουμε τις όμορφες στιγμές της ζωής σας.

Σε έκταση 6,5 στρεμμάτων με υπέροχο περιβάλλον και τρεις ξεχωριστούς χώρους φιλοξενίας, οι καλεσμένοι σας θα απολαύσουν την αξεπέραστη ποιότητα και το άψογο service. Έμπειροι chef αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν συνδυασμούς γεύσεων, για εκλεκτά εδέσματα από την παραδοσιακή και τη διεθνή κουζίνα, τηρώντας υψηλά standards υγιεινής και ξεπερνώντας κάθε γευστική προσδοκία.


Μετά από χρόνια ικανοποίησης και ευχαρίστησης των πελατών μας, αποφασίσαμε να αξιοποιήσουμε το ανθρώπινο δυναμικό μας για να προσφέρουμε την μοναδική εμπειρία γεύσεων και εξυπηρέτησης σε άλλους συνεργαζόμενους χώρους ή και ακόμη στο δικό σας χώρο, με την υπηρεσία catering. Ένα επιτελείο έμπειρων chef, μετρ και σερβιτόρων είναι ο δικός μας ανθρώπινος παράγοντας που θα εγγυηθεί την αξιοπιστία, τον επαγγελματισμό και την επιτυχία στη διοργάνωση της δικής σας δεξίωσης, ώστε να απολαύσετε την εκδήλωσης σας ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ.