Σε ειδυλλιακή τοποθεσία, οι χώροι του Ομίλου (το εστιατόριο & το αίθριο) προσφέρονται για τη φιλοξενία συγκεντρώσεων και πάρτι, έτοιμοι να υποδεχτούν μεγάλο αριθμό ατόμων.

Το προσεγμένο μενού και τα ιδιαίτερα εδέσματα, υποστηρίζουν κάθε περίσταση, με υπέροχες γεύσεις που χαρίζουν έμπνευση και μοναδικότητα στις στιγμές σας…


Υπηρετώντας πιστά τις ανάγκες του πελάτη, οι υπεύθυνοι προσφέρουν ένα πλούσιο και προσεγμένο μενού, παρέχοντας ένα ευρύτατο φάσμα επιλογών με ιδιαίτερα εδέσματα και υπέροχες γεύσεις που χαρίζουν έμπνευση και μοναδικότητα στις στιγμές.

Τα πιάτα και η παρουσίασή τους, ποικίλουν ανάλογα με τις επιλογές του κάθε πελάτη, ενώ τα σερβίτσια, προσδίδουν την ποιότητα και την υψηλή αισθητική που αρμόζει σε κάθε σημαντική δεξίωση. Ο Όμιλος, διαθέτει θαυμάσια σετ από Pavillon Christofle, ποτήρια Baccarat και μια σειρά πολλών ακόμη σερβίτσιων.

Ένας κατάλογος από υπέροχα γαλλικά κρασιά, συμπληρώνει τον κύκλο των γεύσεων, ενώ το κομψό μπαρ εντός της αίθουσας, είναι πάντα διαθέσιμο για αυτούς που θέλουν να «πειραματιστούν», με ιδιαίτερα cocktails!

Η άψογη εξυπηρέτηση, η λειτουργικότητα των χώρων, αλλά και η δυνατότητα εναλλαγής των μενού/buffet βάση των προτιμήσεων του πελάτη, διασφαλίζουν την επιτυχία οποιασδήποτε κοινωνικής εκδήλωσης, φροντίζοντας για την παραμικρή (όμως σημαντική) λεπτομέρεια…