εφημερίδα Chillinnews διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά το Chania Beach Party 2015, την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015 στις 18:00 στην παραλία ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ, το μεγαλύτερο beach party που έχει γίνει ποτέ στην Κρήτη.  

Στην περυσινή εκδήλωση έδωσαν το παρόν χιλιάδες επισκέπτες Έλληνες και ξένοι. Σε αυτό το partyη μουσική ενώνει τους πάντες από κάθε γωνιά του κόσμου. Στο ChaniaBeachParty 2015 για ακόμα μία φορά θα συμμετέχουν οι καλύτεροι dj& producers από τα μεγαλύτερα clubs της Κρήτης καθώς και oδιεθνούς φήμης djκαι παραγωγός από την Ολλανδία GregorSalto, δημιουργός και remixerτων dancehits “Miami”, “TreasuredSoul”, “OtroDia”, “Can’tStopPlaying”. Ακόμα, στα decksθα βρεθεί και ο καλύτερος urbandjτης Κύπρου, DjAndrezP.

Την έναρξη του Chania Beach Party 2015 θα κάνει ένα SummerFashionShowμε ξεχωριστές επιλογές κάθε γούστου από γνωστά καταστήματα της πόλης.

Παράλληλα, οι διοργανωτές ετοιμάζουν ξεχωριστά happenings κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ενώ για ακόμα μια χρονιά, μέρος των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την την σελίδα μας στο fb: ChaniaBeachPartyOfficialή την ιστοσελίδα μας www.chaniabeachparty.com.