Είναι ορισμένες περιπτώσεις ανθρώπων που δεν ανήκουν στην κατηγορία των άσχημων ή των ωραίων. Είναι απλώς λάθος η εικόνα τους και χρειάζονται μια αλλαγή εμφάνισης τόσο απλή ώστε να αναδειχθούν. Για κάποιους αυτή η αλλαγή μπορεί να είναι τα κοκάλινα γυαλιά μυωπίας. Ή μπορεί να είναι η αφαίρεση των γυαλιών. Σε αυτή την κατηγορία δεν ανήκουν προφανώς οι διάσημοι του Χόλιγουντ που ως επί το πλείστον είναι το ίδιο σέξι.

Το Buzzfeed έφτιαξε ένα βίντεο με 11 διάσημους ηθοποιούς και αντιπαραβαλλόμενες φωτογραφίε τους με γυαλιά και χωρίς γυαλιά. Ίντρις Έλμπα, Λουπίτα Νιόνγκο, Τζένιφερ Άνιστον, Αν Χαθαγουέι, Κριστίνα Χέντρικς και οι υπόλοιποι έδειξαν ότι είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο παραμένουν το ίδιο σέξι και η εικόνα τους δεν αλλάζει.

Ειδικά η Τζένιφερ που της έχουμε πάντα μια μεγαλύτερη αδυναμία είναι «λουκουμάκι» και στις δύο περιπτώσεις. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση του Τιμπερλέικ που με γυαλί είναι καλύτερος, ενώ ο Κρις Πάιν καλύτερα να φοράει φακούς επαφής. Φυσικά μετράει πάντα και η πλαισίωση.


Are These Celebs Hotter With Or Without Glasses?