Τις καλύτερες εντυπώσεις κέρδισε η Πατρινή μπάντα «Tourlou the Band» στο «11ο Schoolwave Festival» που πραγματοποιήθηκε στις 9, στις 10 και στις 11 Ιουλίου στο θέατρο Βράχων στο Βύρωνα.

Οι Πατρινοί μουσικοί ανέβηκαν στη σκηνή του μεγάλου μαθητικού φεστιβάλ, την δεύτερη ημέρα της όλης μουσικής εκδήλωσης, σε ένα κατάμεστο από κόσμο θέατρο, το οποίο είχε γεμίσει από μαθητές και φοιτητές από όλη την Ελλάδα.

Οι «Tourlou the Band» έχοντας την εμπειρία από την περασμένη χρονιά, τότε που είχαν κερδίσει και πάλι την συμμετοχή τους στις ακροάσεις, σε αυτή την μεγάλη μουσική γιορτή της νεολαίας, αυτή τη φορά έκαναν «τουρλού – τουρλού» το κοινό με τις μελωδίες τους και τα τραγούδια τους ανεβάζοντας την διάθεση στα ύψη.

Εμφανίστηκαν, άλλωστε, ως το δεύτερο όνομα της βραδιάς, λίγο πριν από το live και την εμφάνιση των «Imam Baldi» που αποτέλεσαν και το «κλου» της δεύτερης ημέρας του τριήμερου Schoowave Festival.  

H Πατρινή μπάντα έδειξε ότι αποτελεί μία από τις ελπίδες στον χώρο της εναλλακτικής μουσικής και μία ανερχόμενη μουσική δύναμη στο είδος που πρεσβεύει, βάζοντας το ρεμπέτικο σε σύγχρονα μουσικά ρεύματα και μονοπάτια.

(Οι φωτογραφίες είναι του Γιώργου Κολλιόπουλου).