Οι MadHouse, το συγκρότημα που γνωρίσαμε στην Πάτρα, ανοίγει πλέον τα φτερά του για την πόλη της Αθήνας!

Μετά την αποχώρησή τους από την προηγούμενη δισκογραφική τους στέγη, η πρόταση από μεγάλη δισκογραφική εταιρεία δεν άργησε να έρθει.

Επίσημα εδώ και λίγες εβδομάδες οι MadHouse ανήκουν στην επιτυχημένη οικογένεια της Spicy, κάτω από την σκέπη του δημοφιλούς συνθέτη, Φοίβου!

Αυτήν την εβδομάδα κυκλοφορεί το πρώτο τους τραγούδι από τη νέα τους εταιρεία, με τίτλο "Φωτιά στο Νησί", σε στίχους Αβραάμ Καρτή και Πλούταρχου Γαϊτανάρου και μουσική του Πλούταρχου Γαϊτανάρου, Αβραάμ Καρτή και Απόστολου Μουσικάκη.

Το video clip που θα συνοδεύει το τραγούδι έχει σκηνοθετήσει ο Ηλίας Χαρίσης, με πρωταγωνίστριες την pop τραγουδίστρια Γιούλη Ασημακοπούλου και -την καλή φίλη και στυλίστρια του συγκροτήματος- Δήμητρα Ζαφειρακοπούλου(fashiondolls) η οποία ανέλαβε και το στυλιστικό κομμάτι μαζί με τον Κωνσταντίνο Στυλιανέα (Royal Bastard).

Τα γυρίσματα έγιναν σε διάφορα μέρη στην Πάτρα όπως και στο Νisi μιας και το κομμάτι είναι καλοκαιρινό και παραπέμπει σε Αιγαιοπελαγίτικο σκηνικό με λευκά σπίτια και μπλε παράθυρα.

Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες από την Spicy!