Όλα έτοιμα για το 11ο «Scholwave Festival» που ξεκινάει κανονικά, σήμερα 9 Ιουλίου και ολοκληρώνεται το Σάββατο στις 11 Ιουλίου στην Αθήνα.

Δεκάδες συγκροτήματα από διάφορα μέρη της Ελλάδος πρόκειται να κάνουν την εμφάνιση τους στην σκηνή του Θεάτρου Βράχων, σε ένα από τα σημαντικότερα μουσικά και μαθητικά events της χρονιάς.

Πρόκειται φυσικά για το φεστιβάλ που έχει γίνει θεσμός στην συνείδηση της μαθητικής και φοιτητικής νεολαίας της χώρας, αλλά και σε όσους αγαπάνε την καλή μουσική, με όλες τις εναλλακτικές σύγχρονες μορφές της και τα είδη της.

Για ακόμα μία χρονιά το Θέατρο Βράχων θα γεμίσει από κόσμο, θα γεμίσει από νιάτα, από μαθητές που θα ενώσουν την φωνή τους για την αγάπη τους στη μουσική και στο τραγούδι.


Ανάμεσα σε αυτούς θα δώσουν το παρών και αρκετοί Πατρινοί, καθώς για ακόμα μία χρονιά το Schoolwave Festival θα έχει άρωμα Πάτρας, με την Πατρινή μπάντα των «Tourlou the Band» να ανεβαίνει στη σκηνή για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Συγκεκριμένα το Πατρινό συγκρότημα θα εμφανιστεί την δεύτερη μέρα του φεστιβάλ, την Παρασκευή στις 10 Ιουλίου πριν από τους «Imam Baldi» που θα είναι και το σημαντικότερο όνομα της βραδιάς.  

Θυμίζουμε ότι οι «Tourlou the Band» είναι μία μπάντα εναλλακτική που καταφέρνει να παντρέψει το rock με την ελληνική παράδοση και έχει σαν στόχο να ξαναζωντανέψει τους παλιούς ήχους του ρεμπέτικου. Επιρροές τους είναι οι Imam Baildi και ο Django Reinhardt.

Τα μέλη της μπάντας είναι οι εξής μουσικοί:  Παναγιώτης Βασιλόπουλος (ντραμς), Νίκος Κουτσοσπύρος (κιθάρα και τραγούδι), Γεράσιμος Κολοβός (μπουζούκι), Περικλής Σιούντας (ακορντεόν και τραγούδι)και Λεωνίδας Σπυράτος (ηλεκτρονικό μπάσο).


To πρόγραμμα των εμφανίσεων στο τριήμερο φεστιβάλ


Tourlou The Band ~ Πού να βρω γυναίκα να σου μοιάζει


Tourlou The Band ~ Αργυλέ μου γιατί σβήνεις