Ο καιρός, μάλλον αποφάσισε ότι θα πρέπει να σταματήσει να παίζει με τα νεύρα μας και πλέον η θερμοκρασία βρίσκεται στα γνώριμα καλοκαιρινά επίπεδα που τόσο αγαπάμε στην Πάτρα!

Αναζητώντας ανάσες δροσιάς, στην Πάτρα και στα προάστια καλήξαμε στο Μiyora, το οποίο αποφασίσαμε πως θα είναι εκείνο το μέρος που θα πιεις ποτό με την παρέα σου... seaside!


Ένα καταπράσινο κηπάκι, με ατμοσφαιρικούς φωτισμούς, αφράτα καναπεδάκια και χαμηλές πολυθρόνες.

Είναι το ολοκαίνουριο εγχείρημα στην παραλία Πατρών... Μια πανέμορφη αυλή από το... πουθενά που ξετρυπώσαμε κάπου ανάμεσα σε ψηλά δέντρα.

Νεαροπαρέες, μπύρες ή κρασί, τσιμπολόγημα για όσους θέλουν να φάνε κάτι με το ποτό τους ή φαγητό που θα συνοδέψετε με ένα δροσερό κρασάκι.

Ένα χύμα με την καλή έννοια μπαράκι, ιδανικό για τις καλοκαιρινές μας εξόδους στην πόλη.


Εν ολίγοις ένα από τα αγαπημένα ολοκαίνουργια spots των Πατρινών και μία από τις πιο όμορφες ανάσες δροσιάς στο κέντρο της πόλης.

Διατηρεί νησιώτικο χαρακτήρα με περιβάλλον οικείο και ατμόσφαιρα άκρως δροσερή δεδομένου ότι βρίσκεται δίπλα στην θάλασσα.

Θα ακούσετε ωραία μουσική, θα δοκιμάσετε φρέσκα cocktails από κάθε λογής φρούτα και θα ζήσετε ένα καθωσπρέπει καλοκαίρι στην πόλη.