Ακυρώθηκε το house festival "Musicland" που ήταν προγραμματισμένο για τις 23 Ιουλίου στον Αλφειό Ποταμό.

Οι διοργανωτές έστειλαν δελτίο τύπου στα ΜΜΕ, κάνοντας γνωστή την απόφαση τους, αλλά και το ότι θα γίνουν οι επιστροφές των χρημάτων από τα εισιτήρια που δόθηκαν κατά την προπώληση.


Πιο συγκεκριμένα αναφέρουν:

Οι οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις της χώρας μας, προφανώς και δεν θα μπορούσαν να μας αφήσουν αδιάφορους μιας και πέραν της ευθύνης μας σαν Έλληνες μας επηρεάζουν άμεσα στην διοργάνωση και στην διεξαγωγή του φεστιβάλ.

Από το προηγούμενο Σάββατο έχουμε λάβει εκατοντάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα κατά τα οποία γινόμαστε αποδέκτες των οικονομικών δυσκολιών των φαν μας.

Με αυτά τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται και με σαφές αποτέλεσμα για εμάς την οικονομική ζημία αποφασίζουμε την ακύρωση του φεστιβάλ για τις 23-26 Ιουλίου.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους ήσασταν και είσαστε δίπλα μας ειδικά τώρα σε μια δύσκολη αλλά πρακτική απόφαση. Να ευχαριστήσουμε τους καλλιτέχνες, τους συνεργάτες που δούλεψαν με αγάπη τόσο καιρό σε αυτό το concept όπως και όσους αποδέχτηκαν το κρίσιμο της κατάστασης και έδειξαν την απαιτούμενη κατανόηση, αλλά πάνω από όλα πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους εσάς.

Σεβόμαστε και δίνουμε προτεραιότητα στο μέλλον και όχι μόνο στο παρόν. Θα είμαστε σε αναμονή των εξελίξεων και θα υπάρξει νέο δελτίο τύπου την ερχόμενη εβδομάδα για να κάνουμε γνωστό το πότε και τον τρόπο που θα ξεκινήσουν οι επιστροφές εισιτηρίων. Ζητάμε την κατανόηση και την συνεργασία σας ώστε να γίνει όσο πιο ομαλά η όλη διαδικασία.

Θα σας παρακαλούσαμε να απέχετε από οποιαδήποτε ενέργεια που διχάζει τον λαό μέσω της επιλογής ψήφου στο προσεχές δημοψήφισμα, να είσαστε αντικειμενικοί και υπεύθυνοι απέναντι στους προγόνους μας, τους εαυτούς μας και τους απόγονους μας.

Ας δείξουμε την απαιτούμενη προσοχή και ας αφήσουμε στην άκρη το κέρδος μια τέτοια δύσκολη ώρα. Άλλωστε, η μουσική ήταν, είναι και θα είναι τρόπος ζωής, τρόπος έκφρασης, η μόνη γλώσσα που όλος ο κόσμος καταλαβαίνει, είναι συνήθεια, είναι επικοινωνία και υπάρχει παντού. Με τη μουσική ταξιδεύεις, νιώθεις συγκίνηση, χαμογελάς, ενισχύεις τα θετικά συναισθήματα, ξεπερνάς πιο εύκολα δύσκολες στιγμές. Η μουσική είναι από της ωραιότερες τέχνες του κόσμου, και χωρίς αυτή η ζωή θα φάνταζε μονότονη.

Καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε ένα μουσικό όνειρο, το οποίο με την σειρά του ενέπνευσε όλους εσάς να δημιουργήσετε το δικό σας ιδανικό μουσικό μύθο. Γι' αυτό το λόγο ευχόμαστε στα καλύτερα που έρχονται με κύριο γνώμονα πάντα την μουσική.