Λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών που επικράτησαν χθες στην Πάτρα η δεύτερη παράσταση από το Χορευτικό Τμήμα του Δήμου Πατρέων με τίτλο «Εγκατάλειψη» θα γίνει σήμερα 02/07 στις 21:00 στο Εργοστάσιο Τέχνης της Ακτής Δυμαίων.


Στη διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέρος της δουλειάς του χορευτικού μέσα από την διαδικασία επαφής - εκπαίδευσης & εκμάθησης του λαϊκού μας χορού στις σύγχρονες συνθήκες ζωής.


Το ξεχωριστό με την φετινή εκδήλωση των Χορευτικών Τμημάτων του Δήμου είναι ότι θα δώσει και πάλι ζωή σε ένα χώρο τέχνης που τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταλειφθεί...


Αξίζει να αναφέρουμε βέβαια πως για το στήσιμο της σκηνής βοήθησαν τα ίδια τα μέλη του χορευτικού βοηθώντας τους λιγοστούς ανθρώπους των συνεργείων του Δήμου.


Η παρουσία των πολιτών της Πάτρας αλλά και της ευρύτερης περιοχής θα είναι για όλους τους συντελεστές η επιβράβευση των προσπαθειών τους αλλά και δύναμη για την συνέχεια της δύσκολης πορείας τους, μέσα από τα δημιουργικά μονοπάτια της ερασιτεχνικής δημιουργίας.