Με πολύ μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε το βράδυ χθες 29 Ιουλίου 2015 η θεατρική παράσταση"ΩΧ Ο ΤΣΕΧΩΦ" από την ομάδα ΣΚΑΛΕΤΑτου θεάτρου ACT" σε σκηνοθεσία Γεωργίας Ηλιοπούλου.

Κατά τη διάρκεια του έργου ο κόσμος γέλασεξεφεύγοντας από  την  γεμάτη ανησυχία επικαιρότητα, ενώ στο τέλος έδωσε το πιο θερμό του χειροκρότημα.

Πρόκειται για μια παράσταση-παρουσίαση της σπουδής και της ενασχόλησης που έκανε η ομάδα πάνω στα κείμενα και στα μονόπρακτα έργα του Τσέχωφ με στόχο την γνωριμία αυτού του σπουδαίου Ρώσου συγγραφέα.

Παρουσιάστηκαν  τα μονόπρακτα "Η ΑΡΚΟΥΔΑ" "Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ" και τα διηγήματα "ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ" ΚΑΙ "Η ΕΚΕΙΝΗ ΜΟΥ"

Συγχαρητήρια στην Ομάδα που ζωντάνεψε με τον καλύτεροτρόπο τα κείμενα ,αφήνοντας  άριστες εντυπώσεις για την ερμηνευτική  και σκηνοθετική ικανότητα, καρπό των μαθημάτων υποκριτικής και και της αγάπης – συνεργασίας που έχει αναπτύξει  ομάδα.

Έπαιξαν: ΣΟΦΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ, ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΑΣ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΛΑΝΤΖΗ, ΦΑΙΗ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΠΑΡΟΥΝΗΣ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΑΚΑΣΤΑΘΗ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΑΣΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΙΡΕΛΑ ΧΑΖΜΠΙ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΣΑΠΟΓΙΑΝΝΗΣ