Είναι γνωστό ότι εδώ και μέρες υπήρχε μία έντονη φημολογία που έλεγε ότι επιχειρηματίας έχει εκφράσει το ενδιαφέρον για την αγορά της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Σύμφωνα λοιπόν με την φημολογία αυτή ο Πέτρος Κόκαλης, είναι ο επιχειρηματίας αυτός που έχει δείξει το ενδιαφέρον του για να διεκδικήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ.

Καταλαβαίνει κανείς τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την Παναχαϊκή και την δυναμική που προδιαγράφεται για την ομάδα. Ο Πέτρος Κόκαλης, ως γνωστόν γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, πρώην προέδρου του Ολυμπιακού, είναι ένα από τα σημαντικότερα ονόματα επιχειρηματιών στην χώρα.

Το όνομα του είχε εμπλακεί και παλιότερα για την αγορά της Παναχαϊκής. Πάντως, υπάρχει και η είδηση που λέει ότι υπάρχουν και άλλοι δύο επιχειρηματίες που σκοπεύουν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, μέσω τρίτου προσώπου που είναι μέσα στο εσωτερικό της ομάδας.

Όλα αυτά, ενώ ο Αλέξης Κούγιας με ανακοίνωση της ΠΑΕ τόνισε ότι πουλάει την Παναχαϊκή.

Ήδη, άλλωστε, έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για την αγορά της ΑΕΛ, χωρίς όμως να έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν τελικά θα προχωρήσουν οι συζητήσεις που έχουν γίνει με τον Βαγγέλη Πλεξίδα.