Η πολυεθνική μπάντα από τα Saint Etienne οι Dub Inc. μαζί με τους Che Sudaka από την Γαλλία έκλεισαν το Resistance Festival στην Αθήνα την περασμένη Κυριακή 21 Ιουνίου.

Για πρώτη φορά υπήρξε τόση ποικιλία (μουσικής) σε ένα φεστιβάλ που είχε και πολιτικό χαρακτήρα αφού φιλοξένησε πολλά κινήματα και οργανώσεις από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό που κατέθεσαν και συζήτησαν ιδέες, εμπειρίες και απόψεις.

Το patrasevents.gr μπήκε στον χώρο που γινόταν τα live των καλλιτεχνών στην Γεωπονική σχολή και φωτογράφισε τα συγκροτήματα και το κοινό που ξεπέρασε τον προβλεπόμενο αριθμό συμμετοχής σε ένα τέτοιο τριήμερο event.

Oι Dud Inc. με reggae, ska, dub, ethnic rap επιρροές παρέσυραν το κοινό που ανέπτυξε μια ιδιαίτερη σχέση εξ΄αρχής μαζί τους.


Εξίσου δυνατοί και οι Che Sudaka!

O Leo, ο Κatchafaz ο Sergio Morales και ο Jota βρέθηκαν στην Αθήνα και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό πάνω στην σκηνή...

Το Resistance Festival ήταν από τα καλύτερα που έχουμε παρακολουθησει. Φέτος έκλεισαν τα 8 χρόνια και υποσχέθηκαν ακόμα καλύτερα για του χρόνου.


Δείτε περισσότρερες φωτογραφίες: