Η ΦΙΛ.Μ.Π.Α ( Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού) διοργάνωσε το 5ο PMS (Patras Motor Show) στις 19 , 20 και 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015, στον χώρο του Μόλου της Αγ. Νικολάου. με την στήριξη του Δήμου Πατρέων, του Λιμεναρχείου Πατρών του ΟΛΠΑ Α.Ε. της Ναυτικής Διοίκησης Ιονίου και των χορηγών της Εκδήλωσης.

Το 5o Patras Motor Show πέρασε στην ιστορία έχοντας πραγματοποιήσει την καλύτερη διοργάνωση σε όλα τα χρόνια ύπαρξής του! Το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Ιουνίου 2015 ο Μόλος γέμισε από Μηχανοκίνητο Αθλητισμό με την Οργανωτική Επιτροπή και το Δ.Σ. της ΦΙΛ.Μ.Π.Α, να κάνουμε, τα αδύνατα δυνατά για ακόμα μια σωστή Διοργάνωση, με την οποία να ασχολείται όλη η Ελλάδα με θετικότατα σχόλια.

Κατορθώσαμε με την δική σας βοήθεια και φέραμε στην περιοχή των εκθεμάτων στον Μόλο της Αγ. Νικολάου πάνω από 35.000 επισκέπτες το διήμερο, που παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις και έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι, για ακόμα μια φορά, από την Οργάνωση και την φιλοξενία.

Η ανταπόκριση των επισκεπτών ήταν τεράστια τόσο την πρώτη όσο και τη δεύτερη ημέρα διεξαγωγής του PMS (Patras Motor Show) το Σάββατο και Κυριακή 21-22 Ιουνίου! Η ΦΙΛΜΠΑ κατάφερε να συγκεντρώσει παραπάνω από 320 εκθέματα διαφορετικών κατηγοριών που προκάλεσαν την εντύπωση των παρευρισκομένων.

Την πρώτη ημέρα του PMS πραγματοποιήθηκαν πολλά events όπως οι παρουσιάσεις των Εκθετών, τα Εγκαίνια, dance shows από τις γνωστές χορεύτριες Ελένη Ματζουράνη και Ευγενία Καλαφάτη, Live concert από την μοναδική Γιούλη Ασημακοπούλου, αλλά και για πρώτη φορά ένα μοναδικό show από jet ski στην θάλασσα μέσα στο λιμάνι δίπλα στον Μόλο της Αγ. Νικολάου. 


Η δεύτερη ημέρα ξεκίνησε με την επίδειξη του ΕΕΣ για άμεσο απεγκλωβισμό οδηγού από αγωνιστικό όχημα και πρώτες βοήθειες. Μετά σειρά είχε ο διαγωνισμός “Questions and Motors” που μοίρασε πολλά και πλούσια δώρα στους τολμηρούς που τσέκαραν τις γνώσεις τους. Η Τελετή των βραβεύσεων πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη αγωνία καθώς δόθηκαν διακρίθηκαν εκθέματα και εκθέτες σε 37 κατηγορίες.

Οι Πατρινοί για ακόμα μία φορά αγκάλιασαν το PMS στο αγαπημένο τους «θαλάσσιο μέτωπο» και το ευχαριστήθηκαν όσο ποτέ άλλοτε ενώ η εκδήλωση τους αποζημίωσε με το παραπάνω! Το ραντεβού δίνεται του χρόνου στο 6ο Patras Motor Show 2015 στον ίδιο χώρο!

Χορηγοί του 5ου Paras Motor Show είναι ο Όμιλος Αντιπροσωπειών Λαζανάς Ford – Volvo – Suzuki, Alfa Hellas Security, Café Molos, 3Α Αράπης Super Markets, IONIAN CHANNEL. Μεγάλοι Υποστηρικτές : e-pumps.gr , Εργαστήρια Χρυσοχοΐας Φώτης Κατραούρας , ΛΟΥΞ COLA, Mobile Stuff.  
Μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας του «5ου Patras Motor Show» ήταν και το patrasevents.gr. 

(Οι φωτογραφίες είναι από τους διοργανωτές και το βίντεο από το patrasevents.gr).Το πεντάλεπτο της Ηχορύπανσης Patras Motor Show 2015 !!