Mε μία μαγική βραδιά στον ειδυλλιακό χώρο του «Χαράματος», ανοίγουν το Σάββατο το βράδυ, στις 20.00 τις «πύλες» τους, τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα χάντμπολ «Λουξ CUP U13 2015».

Η οργανωτική επιτροπή θα υποδεχτεί τους 800 και πλέον μικρούς αθλητές και τους συνοδούς τους, καθώς επίσης, και τους φορείς της πόλης που έχουν «αγκαλιάσει» τη διοργάνωση σε μία ξεχωριστή εκδήλωση γεμάτη λάμψη και εκπλήξεις.

Το πρόγραμμα της τελετής έναρξης εκτός των άλλων περιλαμβάνει ξυλοπόδαρους που θα υποδέχονται τον κόσμο στην είσοδο, κλόουν που με τα πειράγματά τους θα δώσουν μια ξεχωριστή νότα στη βραδιά.

Η βραδιά αναμένεται εντυπωσιακή, όπως άλλωστε, εντυπωσιακή θα είναι και η αγωνιστική δράση των 34 ομάδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε για έξι ημέρες. Η οργανωτική επιτροπή υπόσχεται μοναδικές στιγμές, απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους τους Πατρινούς να μοιραστούν το όνειρο, τη χαρά, το πάθος και την ένταση των μικρών αθλητών του χάντμπολ.

H αγωνιστική δράση

Η αγωνιστική δράση ξεκινά την Κυριακή 21 Ιουνίου. Οι αγώνες θα διεξάγονται από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ στο ΕΑΚ «Δ. Τόφαλος» και στο Κλειστό Γυμναστήριο στο Κουκούλι.

Οι ομάδες αγωνίζονται σε τέσσερις ομίλους, στην κατηγορία των Παμπαίδων Β' και Παγκορασίδων Β' και σε δύο ομίλους στην κατηγορία Μίνι Αγοριών και Κοριτσιών.Οι Όμιλοι έχουν οριστικοποιηθεί ως εξής:

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β'
 
Α' ΟΜΙΛΟΣ
Ολυμπιακός Κερατσινίου
Διομήδης  Άργους    
ΙΕΚ Ξυνή Δικέας
ΧΑΝΘ
Ακαδημία Πάτρας
 
Β' ΟΜΙΛΟΣ   
ΠΑΟΚ
ΑΣΕ Δούκα
Φίλιππος Βέροιας
Φαίαξ Κέρκυρας
ΑΟ Πολιτεία  
 
Γ' ΟΜΙΛΟΣ    
NOVI BEOGRAD      
Φοίβος Συκεών
Ν. Ιωνία
ΓΣ Χανίων
Σεριφάτο Αιγίου
Άνοιξη
 
Δ' ΟΜΙΛΟΣ
Αερωπός Έδεσσας
Βριλήσσια
Πυλαία
Δράμα '86
Άρης Νίκαιας
Ιπποκράτης Λάρισας
 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ     Β'                    
 
Α' ΟΜΙΛΟΣ
Ορμή Λουξ
Άρης Νικαίας
ΑΟ Πανόραμα
 
Β' ΟΜΙΛΟΣ
Εθνικός Κοζάνης
ΓΑΣ Καματερού
Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης
 
Γ΄ΟΜΙΛΟΣ
Ν. Ιωνία
Καστοριά
ΦΑΙΑΞ Κέρκυρας
Διομήδης Άργους
 
Δ' ΟΜΙΛΟΣ
RK TAURUNUM
Προσοτσάνη
Φιλώτας Φλώρινας
Καπανδρίτι
 
ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΑ- ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Ορμή Λουξ    Α1
ΙΕΚ Ξυνή       Α2
Άνοιξη Α3
ΑΣΕ Δούκα 1  Α4
ΑΣΕ Δούκα 2  Α5
Άρης Νίκαιας   Α6
Αερωπός Έδεσσας     Α7
Κορωπί          Α8.