Όπως και το προηγούμενο Σάββατο, έτσι και αυτό στις 20 Ιουνίου η καρδιά της διασκέδασης, χτυπά στο Mirasol!

Το γνωστό beach bar μας προσκαλεί σε ένα party με Penny & The Swingin' Cats στο πιο φωτεινό σημείο της πόλης.

H αγαπημένη μας μπάντα η οποία πλέον έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη του κοινού, μπορεί να πειραματίζεται με επιτυχία σε περισσότερα είδη και να μπλέκει τα γούστα της σ’ ένα χαρμάνι με όλα όσα μας συγκινούν.

Επτά επί σκηνής, με δύο κιθάρες στο κέντρο να σηκώνουν το βάρος και να δίνουν το στίγμα της μπάντας, ενίοτε και με… κόντρες, μία τρομπέτα, ένα τενόρο σαξόφωνο, ένα κοντραμπάσο, τύμπανα, τον Γιώργο Ζερβό, ανανεωμένο, δυναμικό αλλά πάντα rockn’ roll και την Πέννυ Μπαλτατζή, την leader ερμηνεύτρια του γκρουπ και δημιουργό των πρωτότυπων τραγουδιών τους, λαμπερή και γοητευτική περισσότερο από ποτέ.


Penny & The Swingin' Cats - Μ'αρέσεις

Ένα συγκρότημα που αναλαμβάνει σε κάθε live να μας ταξιδέψει σε περασμένες δεκαετίες, τότε που το swing και το rockabilly κυριαρχούσαν στις πίστες.

Μία μπάντα δεμένη με θετική ενέργεια, με «jazz γούστα» κυρίως και έμπειρους μουσικούς. Τους υποδεχτήκαμε στο μουσικό μας περιβάλλον για πρώτη φορά το 2009.

Από τότε μέχρι σήμερα, έχουν πραγματοποιήσει ζωντανές εμφανίσεις σε πολλά Φεστιβάλ καθώς και σε γνωστές μουσικές σκηνές και επιλεγμένα bars σε όλη την Ελλάδα.

Με όχημα τη μουσική χρονομηχανή τους που τρέχει από δεκαετία σε δεκαετία, μας προσκαλούν να ταξιδέψουμε και να χορέψουμε μαζί τους...

Το party ξεκινά στις 17:30!


Penny and the Swingin' Cats - "Εξωτικό Χαρμάνι" (Jumping Fish Song)