«Αφιερωμένο» σε πρόσωπο που έχει παίξει τον δικό του ρόλο στα δημοσιογραφικά δρώμενα της Πάτρας και όχι μόνο, είναι από ότι μαθαίνουμε το νέο τεύχος του περιοδικού «Hot - Dog» του Κώστα Βαξεβάνη,  που σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα.

«Αφιερωμένο», αλλά κρίνοντας από το εξώφυλλο του, που πόσταρε στην σελίδα του στο facebook, ο ίδιος ο Κώστας Βαξεβάνης, μάλλον όχι και τόσο ιδιαίτερα κολακευτικό. Το «Hot Dog» λοιπόν, αναφέρεται στο πρόσωπο του γνωστού Πατρινού δημοσιογράφου, Παναγιώτη Χατζή, πρώην διευθυντή της ΕΡΤ και νωρίτερα διευθυντή της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Το πρωτοσέλιδο αναφέρει τα εξής σαν υπότιτλο: «Ο εκλεκτός του Ρουσσούπουλου, Τάκης Χατζής», ενώ σαν κύριο τίτλο τονίζει τα εξής: «Πήρε 1 εκατομμύριο ευρώ από το δημόσιο - Έμεινε στην ίδια τάξη και έγινε διευθυντής της ΕΡΤ με απολυτήριο δημοτικού».

Με το που το πόσταρε ο Κώστας Βαξεβάνης, τόσο στην σελίδα του στο facebook, όσο και στην σελίδα του περιοδικού «Hot - Dog», συγκέντρωσε δεκάδες σχόλια και "βροχή" από likes.

Ο Παναγιώτης Χατζής που συνεχίζει και έχει αρκετές σχέσεις στην Πάτρα με πρόσωπα του χώρου, εμφανίζεται πλέον σε τηλεοπτικά παράθυρα συγκεκριμένων καναλιών, σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις και τα δεδομένα της κρίσης.

Παράλληλα, έχει μπει και αρκετές φορές στο στόχαστρο της σάτιρας και έχει αποτελέσει αντικείμενο καυστικού σχολιασμού, ειδικότερα από τον γνωστό κωμικό ηθοποιό, Χάρη Κλυνν.

Το πρωτοσέλιδο πάντως του «Hot Dog», έτσι όπως εμφανίζεται παραπέμπει σε αναλυτικό ρεπορτάζ στο εσωτερικό των σελίδων του, με πικάντικες λεπτομέρειες, σχετικά με τα όσα καταγγέλλει ή καυτηριάζει στο εξώφυλλο του. Ποιος μπορεί να το… έδωσε κανείς δεν ξέρει.

Ίσως για ορισμένους η... εκδίκηση να είναι ένα πιάτο που σερβίρεται κρύο, ίσως πάλι το... Hot Dog να είναι "ζεστό". Το μόνο σίγουρο είναι ότι το περιοδικό με το που θα κυκλοφορήσει θα γίνει ανάρπαστο στην Πάτρα και ειδικότερα στα δημοσιογραφικά γραφεία των τοπικών ΜΜΕ.