Ένα νέο μεγάλο dance event γεννιέται στην Αρχαία Ολυμπία. Το τετραήμερο 23-26 Ιουλίου το OLYMPIA DANCE Festival παρουσιάζει πάνω από 30 κορυφαία acts της dance μουσικής στο μαγικό φυσικό τοπίο, που συνθέτουν οι όχθες του Αλφείου ποταμού, σε έναν πλήρως διαμορφωμένο χώρο που προσφέρει όλες τις απαραίτητες ανέσεις και υπηρεσίες.  

Ανάμεσα στα σπουδαία ονόματα που συμμετέχουν, δεν μπορεί παρά να ξεχωρίσει ο μεγάλος JOHN DIGWEED! Το μεγαθήριο της ηλεκτρονικής μουσικής, αυτός που καθιέρωσε την progressive house μαζί με τον Sasha και έχει συνδέσει το όνομά του με τις εμβληματικές ετικέτες Bedrock, Global Underground, Renaissance, Northern Exposure, παραμένει στην κορυφή των DJs του πλανήτη εδώ και δεκαετίες. Πολύ απλά, ο κόσμος τον λατρεύει, εξαιτίας της καταπληκτικής ικανότητάς του να μπλέκει διάφορα μουσικά στυλ με αναπάντεχο τρόπο και της διαρκώς επίκαιρης ματιάς του στα νέα ρεύματα. Δεν είναι τυχαίο ότι η εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή του Transitions έχει, επί χρόνια, εκατομμύρια ακροατών σε πάνω από 60 χώρες!


Δίπλα στον JOHN DIGWEED θα εμφανιστούν οι κορυφαίοι αλλά και οι πλέον ανερχόμενοι DJs της χώρας. Το line-up του OLYMPIA DANCE Festival περιλαμβάνει τους:

ACE 2 ACE, AGENT GREG, ALEX ARGENTO, BANG LA DECKS, CAYETANO, CHRISTOS FOURKIS, DIMPAP, FLESSAS, FUTUREKEYS 
GEORGE SIRAS, GUS & BONSO, NAM SOLO, HIT THE BASS, HOUSE TWINS, JOHN HATZ, KID ANGELO, LEON SEGKA, MANOLACO, MIKEE, NICK MASON, QUINOD, P MOUZAKIS, PAPNIK, PLANET OF SOUND (DJ SET), POSTRIPER & PASQUAL STFU PARTIES, RONI IRON, SOUTH BEATS, STEVE SAI, TASOS GAVRILIADIS, VANGELIS KOSTOXENAKIS
ZENN, 12 TONES

Σύντομα θα ανακοινωθούν και νέα ονόματα.


Tοποθεσία!

Το OLYMPIA DANCE Festival θα λάβει χώρα στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του κέντρου εναλλακτικού τουρισμού ΑΡΕΘΟΥΣΑ, στις πάνω όχθες του Αλφειού. Πρόκεται για έναν πλήρως οργανωμένο χώρο που έχει φιλοξενήσει χιλιάδες επισκέπτες σε μεγάλα events, ανάμεσα στα οποία και το περσινό Dreamland Festival. Διαθέτει ένα από τα καλύτερα οργανωμένα camping της Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθούν πολλές παράλληλες δραστηριότητες (τοξοβολία, καγιάκ, rafting, hydrospeed, κτλ).

Έχει απόσταση από την Αθήνα περίπου 3,5 ώρες και τους καλοκαιρινούς μήνες δημιουργείται δίπλα στο ποτάμι τεχνητή λίμνη για να απολαύσετε το μπάνιο σας, την ηλιοθεραπεία σας και ότι άλλο προκύψει!

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 


ΜΟΝΟΗΜΕΡΟ: 10 Ευρώ
ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ: 30 Ευρώ
ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΜΕ CAMPING: 35 Ευρώ (άνω των 18 ετών)
Στα 4 εισιτήρια θα δίνεται ένα επιπλέον δώρο. 

Οι τιμές ισχύουν ως τις 5 Ιουλίου. Έπειτα, θα αναπροσαρμοστούν.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.ticketarena.grwww.viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός, MediaMarkt.
Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: https://www.facebook.com/Olympiadancefestival?fref=ts και 6988022846