Με την παρακάτω ανακοίνωση οι διοργανωτές του Dreamland Festival ανακοινώνουν την ακύρωση του μεγάλου αυτού φεστιβάλ για νομικούς λόγους. Συγκεκριμένα: Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την ακύρωση του DREAMLAND Festival για νομικούς λόγους. Δυστυχώς, παρά τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλουμε επί μήνες και με άξονα την προστασία του κοινού από οποιαδήποτε ταλαιπωρία, η πραγματοποίηση του φεστιβάλ δεν είναι εφικτή.

Για την ενημέρωση του κοινού, πολύ συνοπτικά αναφέρουμε το ιστορικό: η διοργανώτρια εταιρεία του φεστιβάλ (με διακριτικό τίτλο, επίσης, Dreamland) συστήθηκε το 2014 από δύο μέλη και προχώρησε στην υλοποίηση του πολύ επιτυχημένο περσινού φεστιβάλ, το οποίο συγκέντρωσε χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.

Με το τέλος της περσινής διοργάνωσης και ενώ είχαν ξεκινήσει οι ενέργειες του προγραμματισμού για το καλοκαίρι του 2015, ο ένας από τους δύο εταίρους επιχείρησε παράνομα και εν κρυπτώ να ιδιοποιηθεί το φεστιβάλ. Στην πορεία διέπραξε πλείστα ποινικά αδικήματα (πλαστογραφία, υπεξαίρεση, απιστία, συκοφάντηση, απάτη, κλπ. ) και όταν είδε ότι δεν μπορεί πια να συνεχίζει να χρησιμοποιεί το όνομα Dreamland, δημιούργησε ένα νέο φεστιβάλ με τίτλο Musicland με ξεκάθαρο σκοπό τον σφετερισμό της δυναμικής της Dreamland και τον εκβιασμό καταστάσεων. Όπως έχει ήδη αντιληφθεί το κοινό, η Musicland είναι μια ψεύτικη εκδήλωση χωρις καμία υπόσταση, μια προσπάθεια εξαπάτησης του κοινού και των καλλιτεχνών που ανακοινώνονταν εν αγνοία τους! 

Έχουμε ήδη ξεκινήσει τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες, οι οποίες όμως αναμένεται να καθυστερήσουν, εξαιτίας των γνωστών αργών ρυθμών της ελληνικής δικαιοσύνης. Κατόπιν των αναφερθέντων και τα παρά τα σημαντικά έξοδα στα οποία έχουμε ήδη προβεί στα πλαίσια της λειτουργίας και προετοιμασίας του DREAMLAND Festival 2015, η μόνη λογική απόφαση – με γνώμονα πάντα την προστασία του κοινού - ήταν να μην πραγματοποιηθεί το DREAMLAND Festival 2015.

Από την πλευρά μας, συνεχίζουμε την πορεία μας και παραμένουμε ενεργοί στην προσπάθειά μας για την καθιέρωση ενός μεγάλου φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στην Αρχαία Ολυμπία. Ευχαριστούμε το κοινό για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε και δηλώνουμε τη λύπη μας για την όποια ταλαιπωρία προκλήθηκε, ακόμα και χωρίς τη δική μας υπαιτιότητα. 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η επιστροφή των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει ήδη και γίνεται αποκλειστικά από το VIVA. Oι κάτοχοι έχουν ήδη ενημερωθεί.