Έχουν βρει τον μπελά τους εκεί κοντά στα Ψηλαλώνια με την όμορφη 25χρονη που κάθε βράδυ, έχοντας όλα τα παντζούρια ανοικτά και βάζοντας τον κατάλληλο φωτισμό, δίνει το δικό της show στην γειτονιά.

Για την ακρίβεια δίνει το δικό της στριπ show, γνωρίζοντας ότι έχει μαγνητίσει τα ανδρικά βλέμματα των γύρω πολυκατοικιών για τουλάχιστον δύο τετράγωνα, με τους κοντινούς γείτονες να βγαίνουν στα μπαλκόνια και τους υπόλοιπους να έχουν πάρει τα κιάλια.

Η νεαρή Πατρινή, με διαστάσεις μοντέλου και έχοντας αρκετές χορευτικές δυνατότητες, γεμάτες από νάζι, σεξουαλικότητα και ερωτισμό, κάθε βράδυ κατά τις 11, κλείνει τα φώτα του δωματίου της, βάζει απαλή μουσική ανάλογα με την διάθεση και ανάβει το κόκκινο λαμπάκι.

Και τότε είναι που αρχίζει τον χορό μόνη της, βγάζοντας με έναν ερωτικό τρόπο τα ρούχα της, γνωρίζοντας όμως να κρύψει τα απόκρυφα σημεία της, αφήνοντας τα μισά για το «φάτε μάτια ψάρια» και τα υπόλοιπα για την φαντασία.

Οι πρώτοι που αντίκρισαν το όλο θέαμα αρχικά δεν πίστευαν στα μάτια τους. Το νέο όμως διαδόθηκε γρήγορα, η νεαρή διασκεδάζει με το δικό της τρόπο τα βράδια, και το όλο show συνεχίζεται, εδώ και περίπου ένα μήνα. Όσο για την γειτονιά; Χειροκροτεί και επιδοκιμάζει κάθε τόσο…