Δεν έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από τότε που η Βίκυ Καγιά έφερε στον κόσμο την κόρη της Μπιάνκα και τίποτα πάνω της δεν μαρτυρά ότι αυτή η γυναίκα... γέννησε. Το όμορφο μοντέλο πριν καλά καλά περάσουν 20 ημέρες από τη γέννα ξαναβρήκε τη φόρμα του.

Πιο όμορφη και πιο λαμπερή από ποτέ και με κορμί ίδιο όπως και πριν από την εγκυμοσύνη, η Βίκυ Καγιά έκανε την περασμένη Πέπτη την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης της και εντυπωσίασε.

Σύμφωνα με το iefimerida το όμορφο μοντέλο και νέα μανούλα, πλέον, εμφανίστηκε σε επίδειξη της σχολής της με ένα μαύρο μακρύ γεμάτο διαφάνειες φόρεμα από το οποίο διακρίνονταν τα καλλίγραμμα πόδια της, ενώ λίγο νωρίτερα είχε ποστάρει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και μια φωτογραφία από τις προετοιμασίες της.


Μιλώντας σε δημοσιογράφους για τον ερχομό της κόρης της στη ζωή η Βίκυ Καγιά είπε: «Είναι μαγικά. Θηλάζω πάρα πολύ. Είναι πολύ συγκινητικό. Την κοιτάζω συνεχώς και λέω “εγώ το έκανα αυτό το πλασματάκι;”. Μου φαίνεται πολύ περίεργο. Νομίζω πως μοιάζει και στους δυο μας αλλά όπως μας λένε οι γνωστοί μας μετά τις δυο εβδομάδες θα φανεί.Αν και δεν κοιμάται πολύ, όπως όλα τα μωράκια, είναι ένας άγγελος, είναι ήσυχη. Είμαι πολύ τυχερή μαμά».