Συνάντηση με το ΔΣ της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής είχαν οι εκπρόσωποι της ομάδας Πρωτοβουλίας, Οικονομόπουλος Νίκος, Κλαουδάτος Ανδρέας και Παπαγεωργίου Φάνης την Κυριακή 14 Ιουνίου και ώρα 10:30 π.μ.

Η συνάντηση διεξήχθη σε φιλικό επίπεδο και με αίσθημα υψηλής ευθύνης  όπως αναλογεί στην ιστορία της Παναχαϊκής και της πόλης. Οι εκπρόσωποι της Ομάδας Πρωτοβουλίας αφού επανέλαβαν ότι η Ερασιτεχνική αποτελεί τον θεματοφύλακα της ιστορίας της Παναχαϊκής και τον “μέντορα’’ του αθλητισμού γενικότερα στην Πάτρα, την Αχαΐα και όχι μόνο, ανέπτυξαν την πρόταση επιθυμία των συμπολιτών μας, η Ομάδα να αγωνίζεται στο φυσικό της χώρο για χάρη πρωτίστως  της νεολαίας.

Εζητήθη η μερική ανοχή της Ερασιτεχνικής  (για μια ακόμα φορά) προς την ΠΑΕ για την ρύθμιση εκκρεμοτήτων με μεσεγγυητές ευυπολήπτους συμπολίτες μας της Ομάδας Πρωτοβουλίας. Η πρόταση για δημιουργία εταιρείας λαϊκής βάσης ή κάτι αντίστοιχο που εφαρμόζεται σε όλες τις μεγάλες ομάδες του σύγχρονου ποδοσφαίρου θα αναπτυχτεί από την Ομάδα Πρωτοβουλίας σε νέα συνάντηση.