Ευθύς αμέσως θα σας εξηγήσουμε γιατί βάλαμε αυτόν τον τίτλο στο Sea Through!

Είναι ένα club - bar με χαρακτήρα! Δηλαδή δεν είναι μόνο εκείνο το club που βαράει δυνατά μουσική και στριμώχνεσαι κάπου ανάμεσα στους πολλούς για να χορέψεις.

Το έχει βέβαια και αυτό, αλλά γι' αυτούς που το ζητάνε... Γι' αυτούς που θέλουν να νιώσουν clubbers ενός πολύ όμορφου καλοκαιρινού μαγαζιού, υπάρχει η δυνατότητα του να μπορούν να καθίσουν μέσα, κοντά στα decks. Αυτοί που θέλουν να ακούσουν πάλι καλή μουσική, όπως τους Playmen που φιλοξένησε την περασμένη Παρασκευή, μπορούν να πιουν το ποτό τους στο έξω μπαρ (αν και με λίγο δυσκολία γιατί πάντα γεμίζει) ή και στην παραλία.

Έχει γωνιές για όλα και για όλους το Sea Through! Μπορεί να κάνει μια ελληνική βραδιά και να αναποδογυρίσει τα πάντα στο Ρίο και την επόμενη να φιλοξενήσει τους μεγαλύτερους Έλληνες djs και παραγωγούς της House και να συγκεντρώσει τους lovers της dance μουσικής.

Γιατί πολύ απλά, ΜΠΟΡΕΙ!


Ήμασταν εκεί την περασμένη Παρασκευή!

Πραγματικός χαμός! Oι Playmen ήταν στα decks και με πολύ διάθεση έπαιξαν ένα πολύ δυνατό dj set που δεν κούραζε, αφού εκτός από vibes της electro house είχε μιξαρισμένες pop επιτυχίες, άμεσα συνδεδεμένες με το καλοκαίρι και που φυσικά έφεραν την υπογραφή ενός πολύ επιτυχημένου duo της μουσικής.

Οι Παρασκευές στο Sea Through είναι πολύ ιδιαίτερες! Αν χάσατε αυτό το party δε πειράζει, γιατί αυτή την εβδομάδα στις 19 Ιουνίου στο Sea Through θα είναι ο Agent Greg!



Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες: