Την εκλεκτή της καρδιάς του Ερατώ Παρδαλάκη, παντρεύτηκε ο γνωστός τραγουδιστής-παρουσιαστής του Super B (εκπομπή: Το Κλειδί) Άγγελος Χριστοπουλος. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου την Κυριακή 7 Ιουνίου και ώρα 11:00 π.μ., στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Οβρυά.

Αμέσως μετά το μυστήριο του γάμου, ακολούθησε η βάπτιση του λατρεμένου τους υιού. Και το όνομα αυτού... Διονύσης! Οι γονείς φανερά συγκινημένοι, δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους.

Ο μικρός Διονύσης παρέμεινε ήρεμος και χαμογελαστός καθ' όλη τη διάρκεια των μυστηρίων, με μία μικρή εξαίρεση και μία μικρή πινελιά κλάματος, την ώρα της "βουτιάς" του, μέσα στην κολυμπήθρα. 

Η νύφη πανέμορφη και λαμπερή μέσα στο ιβουάρ νυφικό της, εντυπωσίασε τους καλεσμένους αλλά και ο γαμπρός με το εντυπωσιακό κοστούμι του, έλαμπε από χαρά.

Τα χρώματα του στολισμού κυμάνθηκαν στους τόνους του ιβουάρ, του καφέ και του πορτοκαλί και η πανέμορφη ανθοδέσμη αποτελείτο από έντονα πορτοκαλί τριαντάφυλλα.

Μετά από τα δύο μυστήρια, ακολούθησε δεξίωση σε γνωστό κοσμικό κέντρο, όπου μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους καλεσμένους.

Ο Άγγελος και η Ερατώ, γνωστοί για το αστείρευτο χιούμορ και την τρέλα τους, άνοιξαν το χορό με ένα all time classic μπλουζ το οποίο στη συνέχεια μετατράπηκε σε... ποποποπο και καγκέλια. Δείτε και απολαύστε τους!  


Γάμος Αγγελου Χριστοπουλου

Συγγενείς, φίλοι του ζευγαριού αλλά και συνάδελφοι από τον χώρο τον ΜΜΕ και όχι μόνο, όπως η Μαρία Βαρδαλαχάκη και ο Πέτρος Φυτιλάς από τον τηλεοπτικό σταθμό Super B, η Bάνια Κιτσοδήμου από το Lepanto εκπομπή Bizz News και η Εύα Μιχάλη μία από τους στιχουργούς του τραγουδιστή, παρευρέθηκαν στο πλάι των νεόνυμφων, τους ευχήθηκαν τα καλύτερα και χάρηκαν με την ευτυχία τους.

 

Με τη σειρά μας και εμείς να τους ευχηθούμε Βίον Ανθόσπαρτον και να τους ζήσει ο μικρός Διονύσης!

Δείτε και ένα video από την τελευταία δισκογραφική δουλειά του Άγγελου Χριστόπουλου:


Burning in your flames - Aggeloi Ft Maria Apostolopoulou Ft Aggelos Christopoulos OFFICIAL