Αύξηση των τουριστών στα ξενοδοχεία της Αχαΐας και της Πάτρας αναμένεται από την Παρασκευή και τις επόμενες ημέρες.
Πάνω από 100 τουρίστες έρχονται στην Αχαΐα αυτές τις μέρες μέσω του προγράμματος Culture and Shopping που προωθεί το Επιμελητήριο Αχαΐας, έχοντας σαν στόχο τον τουρισμό της πόλης για την θερινή περίοδο.
Από τους τουρίστες αυτούς που έρχονται για να καταλύσουν σε ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής, ένα σημαντικό ποσοστό αναμένεται να επισκεφθεί την Πάτρα, ενώ ήδη έχουν κλειστεί εκδρομές για την Δευτέρα και την Τετάρτη στην αχαϊκή πρωτεύουσα.
Να λοιπόν που το Culture and Shopping αποδίδει και έρχεται για να δώσει ένα χαμόγελο στους ξενοδόχους και γενικότερα στον κλάδο του τουρισμού της περιοχής, σε ένα καλοκαίρι όπου η τουριστική κίνηση βρίσκεται μέχρι στιγμής σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα.
Δείτε επίσης
