Η τελευταία εμφάνιση των Active Member στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 13 Ιουνίου, στην αίθουσα «Αίγλη» της Veso Mare και από αυτή την άποψη οι Πατρινοί fans του θρυλικού συγκροτήματος hip – hop έχουν ένα ραντεβού με την ιστορία.

Την ιστορία που έγραψαν για τα δεδομένα του hip hop, κινούμενοι στο ύφος της low bap, τα μέλη του αγαπημένου αυτού συγκροτήματος που πραγματοποιεί αυτό το καλοκαίρι την τελευταία του περιοδεία.

Οι Active Member έχοντας τραγουδήσει όλα αυτά τα χρόνια, από το 1992 όπου δημιουργήθηκαν, ορισμένα από τα ομορφότερα κομμάτια, όχι μόνο του είδους, αλλά της ευρύτερης ελληνικής μουσικής σκηνής, έρχονται στην Πάτρα για να ενωθούν για ακόμα μία φορά με τους φίλους τους, σε ένα μοναδικό  live που δεν θα πρέπει να χάσει κανείς.

Η συναυλία αρχικά ήταν να γίνει σε κάποιο ανοικτό χώρο, όμως όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: «Αυτή η προσπάθεια του Δήμου για τη δωρεάν φιλοξενία - διασκέδαση των παιδιών της πόλης, μας δημιουργεί το αξεπέραστο πρόβλημα να μην μπορούμε να εγκαταστήσουμε εξοπλισμό και να διοργανώσουμε τη συναυλία εκεί.

Μετά από αρκετή προσπάθεια καταλήξαμε ότι για να μην ταλαιπωρήσουμε κανέναν, επιλέγοντας χώρους που δεν έχουν ξαναγίνει live, η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην Αίγλη.

Ελέγξαμε τη δυναμική του εξαερισμού - κλιματισμού και μπορούμε με βεβαιότητα να σας εγγυηθούμε για τις συνθήκες. Ίσως να είναι ακόμα καλύτερα, να σμίξουμε για τελευταία φορά σε πιο οικείο, πιο συναυλιακό περιβάλλον με τους Active Member». Όπως και να έχει να είστε εκεί, γράφετε ιστορία...

Προπώληση εισιτηρίων - 10 ευρώ (Ηχότοπος art cafe, Discover).


ACTIVE MEMBER - ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ


Λαβωμενο Ξωτικο - Active Member


ACTIVE MEMBER - AKOU MANA