Μην βλέπετε τα «μαύρα» χάλια που έχει ο καιρός τελευταία...

Το Σάββατο 13 Ιουνίου ο ήλιος θα είναι και πάλι κυρίαρχος και ο καιρός για μπάνιο αφού η θερμοκρασία σύμφωνα με την ΕΜΥ θα αγγίξει τους 31ο κελσίου.

Βέβαια ότι καιρό και να έχει οι Gadjo Dilo είναι έτοιμοι και με διάθεση να μας χαλαρώσουν και να μας διασκεδάσουν με ωραία μουσική σε ένα εκπληκτικό μέρος.

Το Mirasol, στην υπέροχη παραλία της Ροδινής μας υποδέχεται με ένα συγκρότημα που ξέρει πως η ελληνική μουσική δεν «πεθαίνει» παρά μόνο διασκευάζεται και ακούγεται με ένα ποτήρι παγωμένη μπύρα...

Gadjo Dilo συνδυάζουν gypsy jazz και ελληνική μουσική σκηνή των δεκαετιών '50 και '60, με πειραματισμούς πάνω σε μεταγενέστερους ήχους της jazz.


Gadjo Dilo - Πέφτεις σε Λάθη - Peftis se Lathi

Διασκευάζουν αγαπημένα ελληνικά τραγούδια κορυφαίων δημιουργών, βάζοντας τη δική τους «σφραγίδα» σε αγαπημένα ακούσματα, ενώ άκρως ξεσηκωτικοί επί σκηνής παρασύρουν το κοινό να σιγοτραγουδήσει και να λικνιστεί μαζί τους, κάνοντας και μουσικό  «πέρασμα» από τα αμερικανικά jazz standards, και τα γαλλικά τραγούδια του μεσοπολέμου, των: Edith Piaf, Ella Fitzgerald και Sinatra.

Eπί σκηνής, το συγκρότημα μεταφέρει τη μαγεία της τσιγγάνικης jazz παράδοσης δίνοντας ταυτόχρονα ένα έντονα “Ελληνικό” στοιχείο, αναβιώνοντας μία άλλη εποχή, και παρασέρνοντας έτσι το κοινό να λικνιστεί και να σιγοτραγουδήσει παρέα τους. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι το όνομα τους (Gadjo Dilo), το έχουν δανειστεί από την ομότιτλη ταινία του Tony Gadlief, που στα τσιγγάνικα σημαίνει «παλαβιάρης μπαλαμός».

To party ξεκινά στις 6 το απόγευμα ενώ οι βουτιές από νωρίς το πρωί!

Tip: Πάρτε φωτογραφική μαζί σας, γιατί αυτό το ηλιοβασίλεμα από αυτή την πλευρά της πόλης πρέπει να το "αιχμαλωτίσετε"!



Gadjo Dilo "Αλλα μου λεν τα μάτια σου"