Όταν η ομαδικότητα και η δύναμη της θέλησης συναντά την δημιουργία τότε το αποτέλεσμα είναι θεαματικό!

Σχολείο γεμάτο χρώματα, σχήματα, σχέδια, παιχνίδι, δράσεις, χαμόγελα με τη συμμετοχή μικρών-μεγάλων! Κάτι διαφορετικό, ξεχωριστό και πολύ όμορφο δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Μανωλάδας με την βοήθεια μικρών και μεγάλων. Ένα project, που σαν βάση έχει το σχολείο της Ν.Μανωλάδας, φέρει τον τίτλο Το σχολείο των ονείρων μας «ΝΕΑΡ» και πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Καθημερινές δράσεις που στόχο έχουν την ενεργοποίηση των μικρών μαθητών με την συμμετοχή και γονέων και θα πραγματοποιούνται ποδηλασίες, δενδροφυτεύσεις, κατασκευές, μουσική, θεατρικές παραστάσεις κτλ. Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν απο τις 8 έως τις 12 Ιουνίου.

Οι προετοιμασίες ολοκληρώθηκαν με την συμμετοχή πολλών παιδιών, γονέων, της εικαστικού κας Ελένης Σταθοπούλου και εθελοντών, δημιουργώντας σχήματα και όμορφα σχέδια στους τοίχους, τις πόρτες, στον εξωτερικό χώρο των αιθουσών και στο έδαφος, αλλά και σε μπλουζάκια δίνοντας μια διαφορετική αίσθηση στον χώρο του σχολείου που κάθε παιδί θα ήθελε.

Μαθητές απο όλες τις γύρω περιοχές θα συμμετέχουν στις δραστηριότητες που θα γίνουν απο το συγκεκριμένο πρόγραμμα ενώ την τελευταία μέρα θα υπάρξει συναυλία.

Μια πολύ αξιέπαινη προσπάθεια που δίνει χρώμα στη ζωή και την καθημερινότητα των μικρών μαθητών αλλά και σε όλους τους πολίτες που συμμετείχαν αλλά και θα απολαύσουν τις συγκεκριμένες δραστηριότητες.