Στις 9, 10 και 11 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί το Schoolwave Festival, στο θέατρο Βράχων και η αντίστροφη μέτρηση για το μεγαλύτερο μαθητικό μουσικό φεστιβάλ της χώρας, μία εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός, ξεκινάει.

Το φεστιβάλ θα έχει για ακόμα μία χρονιά «άρωμα» Πάτρας, με τους Tourlou the Band να ανεβαίνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην σκηνή, έχοντας περάσει στις ακροάσεις για την τελική φάση.

Η Πατρινή μαθητική μπάντα θα εμφανιστεί στο Schoolwave Festival, στο θέατρο Βράχων, στις 10 Ιουλίου και ήδη οι πρόβες για τα μέλη του συγκροτήματος έχουν ξεκινήσει. «Είμαστε σε συνεχείς πρόβες αυτή την περίοδο με αφορμή την live εμφάνιση μας και όπως κάθε μπάντα, μέχρι στιγμής παίζουμε περισσότερο καινούριο υλικό.

Δοκιμάζουμε να γράψουμε νέα κομμάτια με νέες επιρροές» τονίζουν στο patrasevents.gr.

Μιλώντας για το πώς αισθάνονται που θα εμφανιστούν σε ένα τόσο μεγάλο live δηλώνουν: «Σε όλα τα lives μας περνάμε καλά οπότε σίγουρα και σε αυτό θα περάσουμε καλά. Βέβαια σε ένα τέτοιο live τα μεγέθη, η σκηνή κτλ. μεγαλώνουν, οπότε και το ''show'' που καλούμαστε να παρουσιάσουμε θα πρέπει να είναι όσο καλύτερο γίνεται.

Υπάρχει το άγχος αλλά με την προετοιμασία το ξεπερνάμε. Αυτό που μας αρέσει στη σκηνή του Schoolwave είναι η ενέργεια που παίρνουμε από όλο αυτό τον κόσμο τη στιγμή που ακούει τη μουσική μας».

Για την εμφάνιση τους στο θέατρο Βράχων θα ταξιδέψει στην Αθήνα αρκετός κόσμος από την Πάτρα για να τους δει από κοντά και να δώσουν ένα ακόμα μεγαλύτερο χρώμα από την αχαϊκή πρωτεύουσα.


«Είναι σίγουρο ότι θα έρθουν αρκετοί φίλοι και πιστεύουμε ότι όσοι περισσότεροι έρθουν από την Πάτρα,  τόσο καλύτερα γιατί προσπαθούμε να χτίσουμε ένα πυρήνα κοινού και είναι κρίμα σε ένα τέτοιο live που έχει γίνει τόση δουλεία να λείπουν».

Το αξίζουν άλλωστε.  Οι Tourlou the Band είναι μία αισθητική μπάντα που ξέρει και παντρεύει την ελληνική παράδοση με τους παλιούς ήχους του ρεμπέτικου.

Να σημειωθεί ότι πριν το Schoolwave, η μπάντα για να μπει στο όλο κλίμα παίζει στην Πλατεία Όλγας στις 13 Ιουνίου, στο πλαίσιο του Ποδηλατικού φεστιβάλ.


Tourlou the Band - Αργιλέ μου γιατί σβήνεις LIVE @ SCHOOLWAVE 2014