Για μερικούς η πιο σημαντική μέρα της ζωής τους είναι η αφορμή να κάνουν επίδειξη του πλούτου τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις ένα γαμπριάτικο κοστούμι κοστίζει μία ολόκληρη περιουσία, ένα νυφικό δεν είναι αρκετό για τη νύφη και ο στολισμός μπορεί να υπερβεί ακόμα και το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Υπερβολές θα σκεφτεί κανείς, πραγματικότητα θα πει από την άλλη η ειδικός στην οργάνωση γάμων Wendy El Khoury που στα χρόνια που ασχολείται με το επάγγελμα αυτό έχει δει πολλά, από μπομπονιέρες με διαμάντια, μέχρι στολισμούς που κόστισαν όσο ένα μικρό διαμέρισμα.

Με την επιχείρησή της να έχει διοργανώσει μερικούς από τους πιο πολυτελείς γάμους, η Wendy El Khoury μιλά στην Daily Mail και θυμάται του 5 πιο εντυπωσιακούς.


Ο γάμος του Αλί και της Λάνα στη Βηρυτό

Η τεράστια επταόροφη τούρτα δεν ήταν η μόνη που κέντρισε το ενδιαφέρον στον γάμο στου ζευγαριού από τον Λίβανο. Το πανάκριβο Elie Saab φόρεμα της Λάνα είχε μία τεράστια εντυπωσιακή ουρά, ενώ ήταν στολισμένο με πολύτιμες πέτρες. Από την άλλη η διακόσμηση του χώρου, περιελάμβανε χιλιάδες λουλούδια που στόλιζαν από πέρα ως πέρα κάθε τοίχο της αίθουσας, φώτα LED και plasma οθόνες. Όλα αυτά φυσικά δεν έγιναν μόνο για το ζευγάρι, αλλά και για τους 1060 καλεσμένους τους.


Ο γάμος της Λαρίνα και του Μπεν στη Νέα Υόρκη

Το γαμήλιο πάρτι τους έγινε σε μία από τις πιο εντυπωσιακές αίθουσες της Νέας Υόρκης με ακριβούς πίνακες ζωγραφικής, επιχρυσωμένα έπιπλα και αντικέ πολυέλαιους. Η νύφη φόρεσε ένα Inbal Dror που το συνόδευσε με Jimmy Choo παπούτσια.

Ο στολισμός ήταν πλούσιος με επιχρυσωμένα σερβίτσια, αντίκες και κρεμ και ροζ τριαντάφυλλα.


Ο γάμος της Σάντι και του Ροντ στο Σίδνει

Μαγευτικός, ρομαντικός και απόλυτα γλυκός. Μόνο έτσι θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τον γάμο του ζευγαριού από την Αυστραλία που έγινε σε μία αίθουσα του Πανεπιστημίου του Σίδνεϊ.

Ο χώρος ήταν εντυπωσιακά στολισμένος με πολύχρωμα λουλούδια σε έντονα χρώματα και φανταστικές ορτανσίες. Σε ένα σημείο μάλιστα μία μάζα από πράσινα φυτά έδινε την εντύπωση ενός τροπικού δάσους.


Ο γάμος της Νάντια και του Σαμ στο Μπέβερλι Χιλς

Το ζευγάρι γιόρτασε στον γάμο του σε ένα από τα πιο ακριβά ξενοδοχεία του του δυτικού Χόλιγουντ κάτω από φως των αστεριών και με ολόκληρη την πόλη στα πόδια του.

Η νύφη φορούσε ένα Rita Vinieris με ένα απίστευτο τελείωμα με στρώσεις από οργάντζα. Εντυπωσιακή ήταν και η ζώνη του νυφικού που ήταν στολισμένη με πολύτιμες πέτρες. Η εμφάνιση ολοκληρώθηκε με κοσμήματα Cartier.

Ο στολισμός είχε σαν βάση τις παιωνίες τις οποίες λατρεύει η νύφη και τις παρήγγειλε από την Ολλανδία.


Ο γάμος της Μπρίτανι και του Τζάστιν στη λίμνη Κόμο

Αυτός ο γάμος ήταν το συνώνυμο της πολυτέλειας και πραγματοποιήθηκε σε μία βίλα στο Λένο όπου η πρόσβαση είναι εφικτή μόνο μέσω θαλάσσης. Το παρτι του ζευγαριού διήρκεσε 3 ολόκληρες μέρες και περιλάμβανε μέχρι και γευσιγνωσία ζυμαρικών.

Η νύφη φόρεσε ένα Inbal Dror και έδωσε όρκους αιώνιας αγάπης σε ένα από τα πιο ονειρικά μέρη του πλανήτη.