«Θέλω να εξαντλήσω όλα τα περιθώρια για να παίξουμε στην Πάτρα». Αυτό υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας, στις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα των «κοκκινόμαυρων» με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής πέταξε έτσι το μπαλάκι στον Δήμο Πατρέων και στην Ερασιτεχνική σε ότι έχει να κάνει με το γηπεδικό πρόβλημα, αφήνοντας ανοικτό το παράθυρο για την επιστροφή της ομάδας στην Πάτρα, βλέποντας ότι το «πείραμα» με την Κόρινθο δεν έχει «τραβήξει» μέχρι στιγμής.

Στις δηλώσεις του ο Αλέξης Κούγιας πέταξε μεταξύ άλλων και τις… σπόντες του, λέγοντας ότι μακάρι η Παναχαϊκή να είχε την βοήθεια που έχει ο Ολυμπιακός Βόλου από τον δήμο της εκεί πόλης.

Ταυτόχρονα όμως σχεδόν με τις δηλώσεις αυτές η ΠΑΕ με ανακοίνωση - εξώδικο στον δήμο και στην Ερασιτεχνική, ζητά συνάντηση με τους φορείς της Πάτρας μέσα στις επόμενες ημέρες στο δημοτικό Μέγαρο, για να μπορέσει να λυθεί το όλο θέμα και να επιστρέψει η ομάδα στην έδρα της.

Είναι κάτι που σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση ζήτησαν οι ίδιοι οι παίκτες και το τεχνικό τιμ από την ΠΑΕ για να μπορέσει την νέα αγωνιστική σαιζόν να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.

Όπως αναφέρεται, μάλιστα, στην ανακοίνωση η απόφαση που θα πρέπει να παρθεί στην επικείμενη συνάντηση θα πρέπει να προκύψει σύντομα. Μέχρι στιγμής πάντως ούτε ο Δήμος, ούτε η Ερασιτεχνική έχουν απαντήσει στην πρόσκληση αυτή που τους έχει γίνει.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι παρελθόν από την ομάδα της Παναχαϊκής πρέπει να θεωρείται ο νεαρός αμυντικός Άλα Άλμπι τον οποίο ο Κούγιας κατηγόρησε στη συνέντευξη Τύπου για προκλητική αγωνιστική συμπεριφορά και μάλιστα έγινε αλλαγή κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.