Ένας από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς και συνθέτες της ελληνικής μουσικής σκηνής πρόκειται να έρθει στην Πάτρα, δίνοντας και αυτό το καλοκαίρι το παρών στις καλλιτεχνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις της πόλης.

Ο λόγος για τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, τον μουσικό που έχει αναπτύξει μία άλλη σχέση με το Πατρινό κοινό, έχοντας αποκτήσει φανατικό κοινό, καθώς τα τραγούδια του αγγίζουν τις χορδές της νεολαίας, αλλά και ανθρώπους όλων των ηλικιών, καταφέρνοντας να συνδυάσει με την μουσική του το παραδοσιακό στοιχείο με το έντεχνο, αλλά και το λαϊκό.

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου που τα τελευταία καλοκαίρια έχει μία συνεχή παρουσία στις μουσικές εκδηλώσεις της Πάτρας, δίνοντας συναυλίες που αποτελούν μουσικά γεγονότα για το κοινό της πόλης, θα εμφανιστεί σήμερα 8 Ιουνίου, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας.

Μαζί του θα έχει την Ματούλα Ζαμάνη μία εκκεντρική τραγουδίστρια, με μία υπέροχη φωνή που ταξιδεύει και σου δίνει την δυνατότητα να ονειρευτείς. Η μία και μοναδική αυτή συναυλία θα πραγματοποιηθεί στον χώρο των Παλαιών Σφαγείων στην Ακτή Δυμαίων και θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ.


Όταν Χαράζει ~ ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (live @ Terravibe Rockwave Festival 06/07/2013)