Στις 13 και 14 Ιουνίου 2015 η εφημερίδα "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ" και το pelop.gr διοργανώνουν το 3ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα: «Αναπτυξιακές προοπτικές για τη Δυτική Ελλάδα» στο Ξενοδοχείο Porto Rio Hotel & Casino. Στις εργασίες του Συνεδρίου θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της κυβέρνησης (υπουργοί, γενικοί γραμματείς), περιφερειάρχες, βουλευτές, δήμαρχοι, εκπρόσωποι μεγάλων εθνικών φορέων και οργανισμών, εκπρόσωποι επιμελητηρίων και θεσμικών φορέων, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και επιχειρηματίες.

Οι εργασίες ξεκινούν το Σάββατο 13 Ιουνίου στις 10:00 με μεγάλη συνεδρία, σε αίθουσα χωρητικότητας άνω των 300 ατόμων. Την ίδια ημέρα ακολουθούν τρεις συνεδρίες σε κρίσιμα θεματικά πεδία για την ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας. Την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 το πρόγραμμα ολοκληρώνουν τέσσερις θεματικές συνεδρίες και παράλληλες δράσεις.

Στόχος του Συνεδρίου είναι η συστηματική καταγραφή του εθνικού και περιφερειακού σχεδιασμού για τη Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα, η αποτύπωση της υπάρχουσας κατάστασης και η εκ του σύνεγγυς επαφή όσων σχεδιάζουν, υλοποιούν, ενδιαφέρονται ή επηρεάζονται από τις πολιτικές που εφαρμόζονται στην περιοχή μας.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τους ομιλητές μπορείτε να βρείτε εδώ: www.pelopanaptixi.gr

Είσοδος Ελεύθερη

www.pelop.gr
www.pelopanaptixi.gr
Peloponnisos News