Γιατί όχι; Καλείς του φίλους σου, «κλείνεις» και κανά δυο djs και έτοιμο το φεστιβάλ...

Εντάξει γίνομαι εριστική, όμως είναι δυσάρεστο όλο αυτό το οποίο συμβαίνει τελευταία στον γειτονικό νομό της Ηλείας, με τα Dance Festivals.

Τα εξώδικα πέφτουν βροχή και ο διασυρμός μέσω των social media συνεχίζεται, όπως ξεκίνησε πριν καιρό.

Έχουμε λοιπόν ένα festival που έγινε το 2014 από δύο ανθρώπους που ξαφνικά χώρισαν τα «τσανάκια» τους και αποφάσισαν να χωρίσουν στα δύο την εγχώρια dance μουσική.

Djs κάνουν κοινοποίηση αφίσες, είτε από Μusicland, είτε από Olympia dance festival (που ήταν dreamland μέχρι πριν λίγες μέρες. Μετά έγινε απαγόρευση του συγκεκριμένου ονόματος από το δικαστήριο μέχρι νεωτέρας) και κανείς δεν ξέρει ποιος, που, τι, πότε και γιατί, εκτός και αν διαβάσει τα «ψιλά» γράμματα, αφού ακόμα και οι αφίσες είναι παρόμοιες.

X


Και τα δύο φεστιβάλ θα γίνουν 23-26 Ιουλίου στον Αλφειό ποταμό (στις όχθες, στην μέση κάπου τέλος πάντων) αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας, γιατί πολύ ευχαρίστως θα πηγαίναμε και στα δύο.

Το θέμα είναι τα σχόλια στο facebook μεταξύ των διοργανωτών και των δύο μεγάλων events και κάμποσοι μπερδεμένοι ενδιαφερόμενοι που ψάχνουν να δουν ποιος παίζει που.

Εδώ θα κλείσουμε την μικρή μας αναφορά γιατί σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να θίξουμε και να προκαλέσουμε ντόρο για δύο festivals που είναι πολλά υποσχόμενα και το καθένα έχει την δική του φιλοσοφία, πάνω βέβαια σε κοινές γραμμές.

Το γεγονός ωστόσο προκαλεί θλίψη αφού κανείς δεν θέλει να γίνεται μάρτυρας μιας διαμάχης που δεν φαίνεται να έχει τέλος, τουλάχιστον σύντομο.

Το παρακάτω βίντεο είναι σχόλιο αναγνωστών...


PangirLand Festival Comes To Greece! Ep. #1